В Захарна фабрика са горяли изоставени къщи, в които са

...
В Захарна фабрика са горяли изоставени къщи, в които са
Коментари Харесай

Младен Маринов: В момента във Враца се провежда специализирана операция, като има задържани

В Захарна фабрика са горяли изоставени къщи, в които са се самонастанили роми. Няма потърпевши хора. Пожарът е сподавен и няма потърпевши хора. Колегите работят по изясняване на аргументите за пожара.

Това сподели в утринния блок на БТВ основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов. "Искам да поздравя сътрудниците от Столична дирекция на вътрешните работи за извършена сполучлива акция и задържането на прочут автокрадец в София. Прякорът на този човек е Кико и той е доста комбинативен. Задържан е до откраднато БМВ Х5. Не е вярна информацията, че при задържането са открити пачки с пари от откупа заплатен за Киро Киров. Това е несериозно. Полицията работи интензивно, с цел да разкрие причинителите на отвличането на Адриан Златков. Работим по няколко версии. В проверяващия екип са включени и психолози. Докато не съберем задоволително доказателства, не можем да вършим мнения. Всеки, който се занимава с похищение, е безочлив. Не може от една преживелица да се вадят заключения, че се е върнала групата на "Наглите ". Министерство на вътрешните работи работи и се надявам, че ще бъде разкрито това закононарушение ", разгласи Маринов.

"И сега във Враца тече профилирана интервенция за разбиването на незаконна група. В нея вземат участие ГДПОБ, жандармерията и полицията в града. Има арестувани, правят се претърсвания. Когато прокуратурата позволи, ще дадем повече информация. Ние не стопираме да работим. Миналата седмица беше разрушена тайфа в Козлодуй. Тези хора се мислят за недосегаеми, само че се вижда, че това не е по този начин. В дребните градчета нарушителите работят по една и съща скица ", разкри основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

"Снощи е арестувана и група от 8 чужденци без документи. Те се показват за афганистанци. С тях са арестувани и двама български каналджии. Те ще бъдат предадени на прокуратурата. Информацията е, че са минали през българо-турската граница. Натискът по границата е намалял в пъти. Работим по всички версии. Включително и версията, че гранични служители на реда вземат участие в трафика на хора. Ние не крием проблемите си. Може би сме единствената институция, която сама разкрива проблемите си и ги взема решение ", изясни Маринов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР