В задочен спор кой е допринесъл за увеличаването на пенсиите

...
В задочен спор кой е допринесъл за увеличаването на пенсиите
Коментари Харесай

БСП за „Промяната“: С чужда пита помен правят

В неприсъствен спор кой е съдействал за увеличението на пенсиите през тази година влязоха досегашните съдружни сътрудници Българска социалистическа партия и „ Продължаваме промяната “, написа „ 24 часа “.

При почналите си обиколки претендентите на Политическа партия акцентират непрекъснато увеличените от някогашните ръководещи пенсии. Тази акция явно е жегнала социалистите и през днешния ден Калоян Методиев, някогашен началник на кабинета на Корнелия Нинова, нападна досегашните съдружни сътрудници във фейсбук.

„ През последните дни мнозина претенденти за изборите започнаха да си приписват заслуги, които нямат.

Претенцията, че някой има заслуга за повишение на пенсиите, за въвеждането на безвъзмездни детски градини, за увеличението на минималната заплата и ваучерите за храна на служащите, за данъчните облекчения за млади фамилии с деца, би трябвало да дава отговор най-малко базово на истината. А истината е, че всичко това стана факт под натиска и договарянията персонално на министъра на стопанската система Корнелия Нинова “, написа Калоян Методиев – началник на кабинета на някогашния вицепремиер и стопански министър Корнелия Нинова.

„ Разказването на други истории по този въпрос е в унисон с нашенската сентенция: “ С непозната пита помен прави “, сочи Методиев.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР