В забележителен тест във вторник сенатор Бърни Сандърс принуди колегите

...
В забележителен тест във вторник сенатор Бърни Сандърс принуди колегите
Коментари Харесай

Сенатът отхвърли предложението на Бърни Сандърс да разследва Израел относно опасенията за човешките права в Газа

В незабравим тест във вторник сенатор Бърни Сандърс принуди сътрудниците си да решат дали да проверяват нарушаванията на човешките права във войната Израел-Хамас, стъпка към евентуално ограничение на американската военна помощ за Израел, защото неговите опустошителни офанзиви против Газа не престават през последните 100 дни.

Сенаторите с голямо болшинство отхвърлиха усилието, което е първото по рода си нахлуване в закон от десетилетия, който ще изисква от Държавния департамент да в границите на 30 дни да изготви отчет дали израелските военни старания в Газа нарушават правата на индивида и интернационалните съглашения. Ако администрацията не успее да го направи, военната помощ на Съединени американски щати за Израел, от дълго време обезпечена без подозрение, може бързо да бъде спряна.

Но поименното гласоподаване стартира да разкрива дълбочината на безпокойството измежду американските законодатели по отношение на наказателното гонене от Израел на войната против Хамас. Без забележим завършек на бомбардировките, офанзивите на Израел сре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР