В забързания ден ние все по-често забравяме, че трябва да

...
В забързания ден ние все по-често забравяме, че трябва да
Коментари Харесай

Ето защо в човешкия живот най-ценният човек е майката

В забързания ден ние все по-често забравяме, че би трябвало да ценим повече хората, които са ни дали живот. Когато една жена е майка, а ние сме нейни деца, би трябвало по-често да я ценим и почитаме. Когато децата пораснат, те си вършат лични фамилии и това е естественият път на човечеството. Но улисани в забързания метод на живот, ние от време на време забравяме за своята майка, която е дала всичко от себе си, с цел да ни роди и възпита вярно. Тя е нашата опора в живота и това би трябвало да се помни. Дори и тази жена към този момент да не е на този свят, ние би трябвало да й бъдем признателни за нещата, на които ни е научила. Благодарение на нея ние сме това, което сме сега.
Майчината обич се разгръща на всички места, майката съумява да я съобщи с чистото си сърце на децата си. Без значение от нейната възраст. Нейната любов е безконечна, тя в никакъв случай няма да ни съобщи.
Когато имаме потребност от поддръжка, майката е тази, която ще ни я окаже. Тя има самообладание и постоянно може да ни окуражи, с цел да продължим напред, макар че имаме компликации.
 Каква майка сте по отношение на зодията? Каква майка сте по отношение на зодията?
Често зодиакалните знаци носят отличителните черти на хората в избрани аспекти. В тази публикация ще разгледаме какви са майчинските рол...
Не забравяйте майките си, изключително, в случай че са живи. Посещавайте ги по-често, обаждайте им се всеки ден. Те ни дават невиждана мощ и ни оказват помощ да се катерим нагоре. Колкото и да сме ангажирани, не би трябвало да й затваряме телефона, а да я слушаме. Тя постоянно е подготвена да ни даде скъп съвет.
Когато я слушаме, ние ставаме по-мъдри и мощни в живота. Най-мъчителното е, когато я загубим, още повече в случай че това се случи, до момента в който сме още млади. Това ще остави трайно леке в душата ни. Спомените избледняват, само че все пак остават значимите уроци, на които ни е научила.
Когато майка ни живее дълго, тя ще продължава да ни дава мъдрост и обич, стига да не я забравим. Не е неприятно да се замислим, че и тя може да има потребност от нещо и че е време вие да се погрижим за нея, както тя го е правила за нас. В тази връзка може да й купим нещо, което знаем, че тя обича.
Ако сте се скарали за нещо с нея, намерете мощ да се сдобрите, даже и да е било съществено. Простете й, в случай че ви е засегнала - тя го е направила, тъй като сте се отдалечили от нея.
Помислете какъв брой пъти майка ви е плакала за вас, без вие да го знаете. Тя се е тормозила и ви е мислела, когато не е имало връзка с вас. Тя и до ден сегашен се тревожи за вас, без значение на какъв брой години сте. Била е угрижена, когато сте боледували, молела се е за вашето здраве. Тази неща се не помнят, в случай че и вие не сте станали майки - тогава разбирате какво й е било на душата.
 6 неща, които майка и щерка би трябвало да създадат дружно най-малко един път 6 неща, които майка и щерка би трябвало да създадат дружно най-малко един път
Връзката сред майка и щерка е специфична и тя се подхранва цялостен живот. Един от методите за това е като вършиме всякакви неща дружно. Не ст...
Майчината любов е безпрекусловна. Тя ви обича без да желае нещо в подмяна. Затова е доста тежко, когато тя напусне нашия свят. Мъката е голяма, всички плачат за нея. Раната остава до края на живота ви, макар, че времето ще излекува отчасти болката.
Когато това нещо се случи, вие внезапно осъзнавате истината за живота и разбирате, че към този момент нищо няма да е същото без нея. Когато ви е тежко или мъчно, никой не може да ви утеши както тя го е правила.
Ако загубите майка си, не стойте сами, а намерете някой другар или непосредствен човек. Той ненапълно ще ви утеши, без да е нужно да приказва на тази тематика. Ако тъгата ви е раздираща се замислете какво би споделила майка ви приживе - тя е последният човек, който желае да ви види да страдате.
Ако след гибелта й започнете постоянно да я сънувате, това не е нещо извънредно. Това е индикатор, че любовта ви към момента е мощна към нея. Когато ви стане мъчително за нея си спомняйте за хубавите мигове, прекарани с нея.
Но въпреки всичко не би трябвало майка ви да почине, с цел да започнете да я почитате. Казвайте й по-често благи думи, с цел да зарадвате душата и да стоплите сърцето й – още до момента в който е жива.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР