В Ювентус не спират да работят по лятната селекция, като

...
В Ювентус не спират да работят по лятната селекция, като
Коментари Харесай

Ювентус активно работи по селекцията

В Ювентус не стопират да работят по лятната селекция, като водят договаряния на няколко фронта. Шампионът на Италия е почнал атака по привличането на гения на Лион Усем Ауар. Според " Кориере дело Спорт " Торино е желана дестинация за играча, макар интереса на Манчестър Сити и Пари Сен Жермен.

Предложението на Юве е двугодишен наем и закупуване през 2022 година " Биаконерите " търсят всевъзможни разновидности, в които да създадат мощна селекция без да дават доста пари това лято заради финансовата обстановка, провокирана от рецесията с ковид.

Лион до неотдавна оценяваше Ауар на 70 милиона евро, само че при новите условия цената му падна до 50 милиона.

Juventus 'offer two-year loan deal for Lyon star Houssem Aouar' https://t.co/LpRrUVQBcB via @VL_solution pic.twitter.com/2XqDHJ9CNl
— Mik (@VL_solution) June 6, 2020
Според " Ла Стампа " Ювентус се е схванал с Верона за бранителя Мараш Кумбула и ще заплати 32 милиона евро за него. 20-годишният албанец впечатли с изявите си този сезон и провокира интереса на Манчестър Юнайтед, Челси, Арсенал, Интер, Наполи и Лацио.

Друга договорка, за която водят договаряния " бианконерите ", е с Рома. Юве ще купи Роландо Мандрагора от Удинезе за 26 милиона евро и го предлага на римляните в подмяна на Бриан Кристанте.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР