В Ювентус не се шегуват, когато говорят, че имат дългосрочни

...
В Ювентус не се шегуват, когато говорят, че имат дългосрочни
Коментари Харесай

Недвед: Дибала ще бъде най-великият сред простосмъртните, защото Меси е извънземен

В Ювентус не се майтапят, когато приказват, че имат дълготрайни проекти за Пауло Дибала. През миналото лято италианците отхвърлиха грандиозна оферта от 160 млн. евро за него от Барселона.

”Понеже Лионел Меси е извънземен, то Дибала ще се трансформира в най-великия измежду простосмъртните ”, оптимист е членът на управата на клуба Павел Недвед.

“Пауло е интелигентен и знае по какъв начин да работи върху грешките си - продължи чешката легенда на “бианконерите” пред La Repubblica. - Надявам се никой да не ни го отмъкне, само че след случилото се с Неймар и Пари Сен Жермен всичко е допустимо. Трансферният пазар полудя. Но въпреки всичко в последна сметка играчите са тези, който взимат решенията: в случай че имат топки, остават в Юве. Ако обаче мислят единствено за парите, сигурно ще създадат неверния избор. Виждал съм велики футболисти, които обаче не бяха в положение да се оправят с “тежестта” на бяло-черната фланелка, която носи в себе си имената на доста герои от предишното. Тук е надалеч по-трудно, тъй като даже равенствата се одобряват като провали.”
Nedved: “Napoli bello ma la Juventus vuole vincere, Dybala è il top. Champions? Ci riproveremo” https://t.co/tNgKo26mk0 pic.twitter.com/pDpqEAmrnL
— JuveLive.it (@JuveLiveit) October 14, 2017
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР