В Южна Африка със сигурност има по нещо за всеки. От

...
В Южна Африка със сигурност има по нещо за всеки. От
Коментари Харесай

Пътеводител за Южна Африка: Прекарайте пътуването си с дивата природа на незабравими сафарита, великолепни преходи и още

В Южна Африка сигурно има по нещо за всеки. 

От туристи, през фенове на превъзходни животни, до фенове на историята, има какво да вършиме на отмора в Южна Африка, което ще задоволи желанията на всички пасажери. 

За вашето пътешестване не забравяйте да опаковате доста леки облекла, защитна шапка, която да ви пази от горещото слънце, обувки, комфортни за вървене, яке за дъжд/пончо, доста слънцезащитен крем и репелент срещу инсекти. 

Ако отивате на пътешестване до Южна Африка, бъдете подготвени да видите обилие от диви животни и да се насладите на незабравими гледки, които няма да видите на никое място другаде. (iStock; Murat Özgür Güvendik/Anadolu посредством Getty Изображения)

Също по този начин ще желаете да имате бинокъл със себе си, с цел да виждате по-ясно дивата природа, до момента в който сте на безвредно разстояние.

Тъй като ще бъдете вършиме доста пешком по време на пътуването си и ще желаете да имате неща като закуски, вода и други съществени неща съ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР