В южен Лондон на “Селхърст Парк беше открит 31-ят сезон

...
В южен Лондон на “Селхърст Парк беше открит 31-ят сезон
Коментари Харесай

Висшата лига стартира с победа на “Арсенал” срещу “Кристъл Палас” с 2:0

В южен Лондон на “Селхърст Парк ” беше открит 31-ят сезон във Висшата лига. Първият конфликт опълчи два лондонски противника - “Кристъл Палас ” и “Арсенал ”.

“Артилеристите ” завоюваха с 2:0 след гол на Габриел Мартинели през първото полувреме и автогол на бранителя на “Кристъл Палас ” Марк Гехи в 85-ата минута

След много сериозен напън от “Арсенал ” в началните минути тяхната игра бе белязана и от попадение. Първият гол за сезона беше вкаран от Габриел Мартинели след ъглов удар в 20-ата минута.

След гола на “Арсенал ” “Палас ” се промени напълно в игрови проект, като последователно в хода на мача се изравни с “топчиите ” по притежание на топката и по нанесените удари.

Първото полувреме приключи 1:0 за “Арсенал ”, макар че “Кристъл Палас ” имаше добър късмет за равнене на резултата след удар с глава на Одсон Едуар, който бе избавен от Арън Рамсдейл

В началото на второто полувреме “орлите ” изпуснаха още едно чисто състояние, откакто Еберичи Езе се озова в обстановка самичък против вратаря, само че още веднъж “Палас ” не съумя да се възползва.

В 85-ата минута Букайо Сака проби по десния фланг, центрира топката, а бранителят на “Кристъл Палас ” Марк Гехи я прати в личната си врата и по този метод “Арсенал ” си обезпечи успеха с 2:0.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР