В японския град Осака 51-годишна жена уби съпруга си чрез

...
В японския град Осака 51-годишна жена уби съпруга си чрез
Коментари Харесай

Медсестра уби мъжа си диабетик чрез предозиране с инсулин 

В японския град Осака 51-годишна жена умъртви брачна половинка си посредством предозиране с инсулин. Медицинската сестра Шизука Мукай сторила закононарушението през 2019 година, съгласно Japan Today.

Отбелязва се, че на 24 април 2019 година дамата се обадила в избавителната работа и декларирала, че брачният партньор й не се разсънва. Пристигайки в къщата на съпрузите, лекарите хоспитализирали мъжа с хипогликемия, породена от предозиране на инсулин. Тялото на пациента не реагирало на лекуването. 51-годишният японец бил в кома и умрял.

По-късно чиновниците на реда открили, че, макар че брачният партньор на Мукай има диабет, не му е предписван инсулин повече от 11 години. Съпругата на умрелия е обвинена в инжектиране на смъртоносна доза от хормона.

По-късно дамата призна, че е купувала инсулин. В същото време юристът на Мукай съобщи, че има възможност инсулинът да е попаднал в тялото на мъжа по простъпка. Съдът отхвърли този мотив, оставяйки първичната присъда, постановена през октомври 2021 година, в действие.

Сега идващите 15 години дамата ще би трябвало да прекара в пандиза. /zdrave. to

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР