В японските онлайн магазини се появи новата компютърна кутия видеокарти

...
В японските онлайн магазини се появи новата компютърна кутия видеокарти
Коментари Харесай

SAPPHIRE GearBox: нов корпус за видеокарти с Thunderbolt 3 интерфейс

В японските онлайн магазини се появи новата компютърна кутия видеокарти SAPPHIRE GearBox Thunderbolt 3 eGFX Solution.
Новият корпус дава опция за значително ускорение обработката на графиката в преносимите компютри, миникомпютрите и други компютърни устройства с USB Type-C порт с поддръжката на Thunderbolt 3 интерфейса.



Устройството има моден дизайн, планувано е място за еднослотова или двуслотова видеокарта с PCI Express 3.0 x16 интерфейс. Вътрешното зареждане е с мощ с 500 W и уголемен комплект интерфейси. Освен USB Type-C врата за връзка с компютъра, корпусът разполага и с два USB 3.0 врата и едно Ethernet гнездо.



Габаритните размери на устройството са 300 х 138 х 204 милиметра. Размерите на видеокартата не може да са по-големи от 260 х 125 милиметра, а нейната консумация не би трябвало да надвишава 300 W. В формалната уеб-страница на производителя е оповестен листата със съвместимите графични карти и поддържаните компютърни системи.

На японския пазар новият корпус SAPPHIRE GearBox се продава при цена 49 750 японски йени или почти 380 евро . Цените в Япония нормално са високи, и на европейския пазар устройството вероятно ще бъде по-евтино.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР