В Япония арестуваха бившата съпруга на пилота от Формула 1

...
В Япония арестуваха бившата съпруга на пилота от Формула 1
Коментари Харесай

Арестуваха бивша съпруга на пилот от Формула 1

В Япония арестуваха някогашната брачна половинка на водача от Формула 1 Дженсън Бътън – Джесика Мичибата. По данни на следствието тя е била крайният адресат на пратка с екстази. Наркотиците е трябвало да дойдат в хотелска й стая в Токио, където моделката била отседнала със собствен прочут, осведоми " The Japan Times ".

Един от митничарите разкрил опиата, прикрит в пакет, дошъл в Страната на изгряващото слънце от чужбина. В последна сметка Мичибата била задържана дружно със своя прочут. Красавицата отхвърля всички обвинявания, като отхвърля опиатите да са били предопределени за нея.

Дженсън Бътън и Джесика Мичибата взеха решение да се разведат, след по-малко от година брак. В началото на 2015 година водачът от Формула 1 и японския модел се ожениха след 6 години връзка. Двамата обаче по този начин и не заживяха под един покрив, поради професионалните им задължения. Бътън е шампион на Формула 1 за 2009 година. Джесика, която е майка на едно дете, е родена в Япония, само че живее в Съединени американски щати.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР