В уютната обстановка на ресторант Green Line, прексрасните дами и

...
В уютната обстановка на ресторант Green Line, прексрасните дами и
Коментари Харесай

Петя Раева става тв водеща!

В уютната конюнктура на ресторант Green Line, прексрасните дами и състуденкти, ще покажат уменията си на едно доста по - друго поле от политическата сцена - кухнята.

Екатерина Захариева, в приятната компания на Петя Раева, с чаша вино Златен Рожен, ще сготви нетрадиционна рецепта за празника на моряците. Вкусната храна се добавя от сладки диалози по другарски. Как честват Никулден по света и намира ли време една жена, която е с натоварена стратегия, да приготви сама празничната софра, ще разберем от новото предаване по Code Fashion TV, “Вечеряй с Петя Раева”, всяка сряда от 21:00часа.


Любовта към рисковите преживявания и по какъв начин ги съчетава с дребното си свободно време, госпожа Захариева споделя превзета от страст. Прекрасните дами ще се отдадат на общи мемоари от годините, в които политиката и за двете не е била част от живота им. Какво коства на една жена да съчетава фамилен и политически живот и какво е да си една от 3-е дами външни министри в Европа-искрен и човешки роман за живота.

Само във “Вечеряй с Петя Раева ”, може да се насладите на забавни диалози за политика, обичаи и пътешествия, в допълнение с апетитен шаран плакия и ципура, гарнирани със съвършения усет на вино Златен Рожен.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР