В уюта на семейното огнище и с коледен дух, подсъдимата

...
В уюта на семейното огнище и с коледен дух, подсъдимата
Коментари Харесай

Съпругата на Ветко Арабаджиев с първа снимка след опита за самоубийство

 В уюта на фамилното огнище и с коледен дух, подсъдимата Маринела Арабаджиева ще посрещне идните светли празници. Бизнесдамата, която прекара последните две години сред пандиза и тузарския си дом, показа първи персонални фрагменти, показвайки с каква конюнктура е обградена.

На къси видеоклипове Арабаджиева демонстрира богато украсения си дом в коледен жанр, като натъртва на над 2-метровата си елха, решена в златно и алено. Навсякъде са сложени и подаръците на фамилията. В последващи фрагменти Маринела театралничи дружно с един от внуците си, като го прегръща и дружно пеят празнични песни.

За покачване на духа брачната половинка на предприемача Ветко Арабаджиев е поставила на главата си шапка с рога на елен, като облеклото й също е в тематичен цвят - карирана алена блуза, червени панталони и пантофки в същия цвят. След като съумяват да изпеят песента, Маринела пуска от прегръдките си внука си, който стартира да тича към нея.

По всичко проличава, че без значение от сложната година за милионерската фамилия те ще бъдат дружно в най-важните празници за християнското семейство.

Преди повече от месец Темида се смили над Маринела и разреши да тя бъде сложена под домакински арест и изведена от килията, откакто направи опит за самоубийство през лятото.

На 17 юли Маринела е призната в частната болница, откакто стана ясно, че е приела голяма доза от лекарството хлофазолин, което се пие при хипертонични рецесии. След като лекарите я нормализирали, Арабаджиева е прегледана и от психиатър. Според него при нея има висок риск от самоубийство, както и възприятие за безнадежност и беззащитност. Според експерта Арабаджиева може да направи и още един опит при стресова обстановка, по тази причина и съдът взема решение да се смили над нея и да й постанови по-лека мярка - домакински арест. Въпреки това Маринела е с гривна за следене на крайници, с цел да няма никаква опция за укриване.

Преди седмица стана ясно, че брачният партньор й Ветко ще бъде под домакински арест, откакто здравословното му положение се утежнява внезапно и той е признат в болница с ковид. Бизнесменът е с доста съпътстващи болести и е в рисковата група над 60 година, поради което отбраната му неведнъж пледира за условия на самоизолация заради огромния риск от заразяване с COVID-19.

Маринела и Ветко, синът им Вълчо и още 5-има души са подсъдими за данъчни закононарушения и пране на пари от 2018 година През пролетта на 2019 година съпрузите бяха открити да се укриват в имението на Георги Семерджиев - Жоро Шопа край Барселона, написа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР