В утрешния ден всички фенове ще могат да се срещнат

...
В утрешния ден всички фенове ще могат да се срещнат
Коментари Харесай

Звездите от „Откраднат живот“ ще се срещнат с феновете си

„ В утрешния ден всички почитатели ще могат да се срещнат с актьорския състав на „ Откраднат живот “ в 17:00 ч. в Sofia Ring Mall . Събитието тази година ще даде опция на хората да задават въпроси и да дискутират тематиките, които ги вълнуват с актьорите “, описа Дария Симеонова в , допълвайки, че в този миг ще бъде на фотоси, само че доста от обичаните лица на продукцията ще се включат в звездното събитие.   „ Почитателите на сериала ще могат да задават въпроси освен на място, само че и авансово на формалната Фейсбук страница  на „ Откраднат живот “, добави Емил Марков.

На въпроса в какво се крие тайната на триумфа на хитовия български медицински сериал и двамата изрично дадоха отговор, че преди всичко са професионализмът и сплотеният екип. „ Получи се доста хубава симбиоза сред сюжет, артисти и режисьори. Сработихме се и се разбираме извънредно добре. Този дух се отразява на продукцията “, показа артистът, който облича престилката на доцент Захариев. Гостуващите звезди си припомниха и моментите, в които Дария Симеонова се трансформира в основател на сбирки с актьорския каст в болничното заведение и четене на нови сюжети.

„ Мотивирани сме да създадем още по-добри неща. Излизаме все по-често от болничното заведение, приказва се даже и за фотоси в чубжина “, издаде новината Юлиан Вергов по време на репортаж от снимачната площадка с нощни фотоси, адреналин и мотори.

Не пропускайте срещата с обичаните си звезди от „ Откраднат живот: Чуждо тяло “ в събота, 11 ноември, от 17:00 ч. в Sofia Ring Mall.

Повече вести ще откриете на и на формалната страница на сериала във, а всички епизоди можете да видите единствено в.        
                                              
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР