В утрешния брой на вестник Марица можете да прочетете тези

...
В утрешния брой на вестник Марица можете да прочетете тези
Коментари Харесай

Четете в Марица - Банкоматът щипва вече и пенсиите

В утрешния брой на вестник " Марица " можете да прочетете тези и доста други забавни авторски тематики, разработки и изявленията:

Гола фотография лъсна в хромбука на петокласник

Снимката на гола жена в неприлична поза изскочи на екрана на учебния хромбук на петокласник от ОУ „ Алеко Константинов “. Момчето е от паралелка, в която от тази година се ползват технологиите.

Подготвят бул. “Христо Ботев “ за асфалт

Ремонтът на бул. „ Христо Ботев “ се възобновява и строителите от през вчерашния ден започнаха подготовката за асфалтиране на северното платно в сектора от Централна гара до Коматевския възел. През предходната седмица те бяха принудени да спрат поради дъждовете, само че наваксваха през уикенда.

Наплив за трета игла в Пловдив

На фона на фрапантния спад на интереса към имунизацията измежду пловдивчани през последните месеци се следи и една позитивна наклонност ​- напор от към този момент ваксинирани да получат трета игла. По данни на РЗИ, над 830 поданици са отишли да им бъде сложена бустерна доза за по-малко от месец. Официално градската здравна ревизия стартира да я поставя на 30 септември. С тази численост Пловдив гони София (2000 дози) по искащи да имат трета игла

Хисаря кандидатства за листата на ЮНЕСКО

Хисаря може да бъде вторият български град, който ще влезе в листата на обектите под закрилата на ЮНЕСКО. Общинската администрация към този момент приготви документи, които да показа пред международната организация за запазване на културното завещание. Това съобщи пред „ Марица “ кметът на Общината инж. Пенка Ганева.

Банкоматът щипва към този момент и пенсиите

От Нова година една от най-големите банки стартира да таксува възрастните хора при изтегляне на пенсия от банкомат. В цената на Банка ДСК е заложено, че услугата ще коства 0.15% от дръпнатата сума, само че най-малко 30 стотинки. Досега хората от третата възраст теглеха парите си гратис от АТМ на банката.

Как Европа се вкара в клопката на енергийна рецесия

В навечерието на зимата внезапното нарастване на цените на горивата прикова вниманието на главните вносители на газ, най-вече европейските страни. В момента за всички - и за политиците, и за икономистите, и за всички жители на Евросъюза - е значимо да схванат каква е повода за толкоз внезапен скок на цените и по какъв начин вносителите на газ имат намерение да се измъкнат от тази обстановка. Това написа в разбор за енергийната рецесия в Европа и у нас политологът Петър Клисаров
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР