В утрешния брой на вестник Марица можете да прочетете тези

...
В утрешния брой на вестник Марица можете да прочетете тези
Коментари Харесай

Четете в Марица - Правим зимнината със зарзават от Одрин

В утрешния брой на вестник " Марица " можете да прочетете тези и доста други забавни авторски тематики, разработки и изявленията:

Паяк ти поврежда колата, заплащат ти половината ремонт

Паяк на Оперативна програма " Паркиране и репатриране " се потроши през вчерашния ден и помля кола в центъра на Пловдив. Инцидентът станал малко преди обяд на пресечката на ул. " Янко Сакъзов " с " Елиазер Калев ". Возилото с марка " Ауди " било паркирано погрешно и привлякло окото на чиновниците на общинското дружество. Паякът почнал да подвига колата, когато внезапно се прекършили носещите му подпори. Така автомобилът пропаднал, а по него били нанесени обилни вреди.

Радев влиза в изборния мач с половин милион гласа задатък

" Партия " от дълго време е мръсна дума у нас и задаващите се президентски избори за следващ път го потвърдиха. И тримата претенденти с максимален късмет за " Дондуков " 2 избраха да влязат в играта, издигнати от инициативни комитети. Мандалото за този метод на регистрация хлопна през вчерашния ден. И в този момент единствената конспирация е кой ще бъде " строго партийният претендент " на Движение за права и свободи, който се чака да бъде разгласен във вторник.

Правим зимнината със зеленчук от Одрин

Драстичното повишаване на зеленчуците, плодовете и на електрическата енергия у нас, както и сривът на турската лира родиха нова шопинг дестинация до Одрин. Българите всеобщо пътуват и купуват оттова зеленчук за зимнина.

Студенти от целия свят учат медицина в Пловдив

Тържествено откриха началото на образователната година за задгранични студенти в МУ - Пловдив. По мотив на събитието ректорът на университета проф. Мариана Мурджева поздрави всички студенти, избрали да се развиват в медицински и фармацевтични специалности. Тя особено се обърна към тези, които прекрачват прага на вуза за първа година, като ги насърчи да не гонят оценки, а да добиват познания и умения и да учат за бъдеще.

Наливат асфалта на бул. " Христо Ботев "

Наближава краят на адските тапи по бул. " Христо Ботев " и Коматевско шосе. Новият тръбопровод по двата булеварда е прокаран, направени са и отклоненията към постройките. Изцяло е приключено западното платно на Коматевско шосе от надлеза до кръстовището с бул. " Александър Стамболийски " и ул. " Модър ", а през вчерашния ден служащите довършваха кръстовището с бул. " Никола Вапцаров ". Последен слой асфалт ще наливат през днешния ден и на следващия ден на Коматевско шосе, с което завършва тази част от ремонта.

Полицай заспа в патрулката по време на пост

Пловдивски служител на реда заспа в патрулката по време на нощно дежурство, а сладката сънливост е снимана от камерите в служебния автомобил, научи " Марица ". Униформеният бил осъден дисциплинарно, само че обжалвал в Административния съд. Магистратите изненадващо отменили наказването.

Произвеждаме оптични принадлежности за целия свят

Откриха високотехнологична фабрика за оптични детайли и принадлежности за 7 млн. лева в индустриалната зона край Царацово. Инвестицията е 100% българска, на компанията „ Кимкооп холдинг “. Новото произвеждане заема 2500 кв.м, а заетите в него са 50 души. Амбицията обаче е в околните години чиновниците да стигнат до 120. Компанията е напълно експортно насочена, изнася главно за Франция, Англия, Съединени американски щати, Израел, Германия и Италия
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР