В утрешния брой на вестник Марица можете да прочетете тези

...
В утрешния брой на вестник Марица можете да прочетете тези
Коментари Харесай

Четете в Марица: Пловдивчани се жалват за наркомани, шум о...

В утрешния брой на вестник " Марица " можете да прочетете тези и доста други авторски забавни разработки:

Савина Петкова с едни гърди напред в борбата за омбудсман

Конкурсът се организира през днешния ден. Седем претенденти за публичен медиатор на Пловдив ще премерят през днешния ден знанията си, опита и умеенето да създадат връзка сред жителите и институциите. Вторият кръг на състезанието стартира от 9 часа.

Пловдивчани се жалват за наркомани, звук от сметовози, топки и токчета

Пловдивчани са известни със своята гражданска зоркост, изключително когато би трябвало да натопят съседа - правомерно или не. А - не дай си Боже, някой да се опита да ги прецака и те да замълчат - това е задача невъзможна.

Икономистът Емил Хърсев: Локдаун по време на рецесия е неуместна мярка

Инфлацията в Съединени американски щати е доста по-голяма от българската, само че пикът към този момент е преминат. Въпросът е какъв брой от нас ще си отидат в това време от апетит и банкрути - имам поради хора и компании.

Гласуват ново нарастване на таксата за боклук

От следващата година плащаме с още 30% повече. Поредно нарастване на таксата за битови боклуци следва да гласоподават общинските съветници в Пазарджик.

Пловдив седми по безработица посред пандемията

По данни на Агенцията по заетостта пандемията увеличи безработицата в цялата страна, като коефициентът нараства от 5,6% през 2019 година до 7,4% през 2020 година Дигиталният и аутсорсинг браншове са шансът за нови работни места.

Царят на олиото надвиши 1 милиард оборот

Микс от фактори бележат отличните финансови резултати на сдружението. Ръстът идва както поради рекордното повишаване на слънчогледовото масло на интернационалните тържища, по този начин и поради повече създадени количества масла.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР