В утрешния брой на вестник Марица можете да прочетете тези

...
В утрешния брой на вестник Марица можете да прочетете тези
Коментари Харесай

Четете в Марица: Албанци ни строят къщите, турци ни готвят...

В утрешния брой на вестник " Марица " можете да прочетете тези и доста други забавни авторски тематики, разработки и изявленията:

Махаме маските, в случай че сме имунизирани

Служебният кабинет предприе значима стъпка за разхлабване на ограниченията против ковид. Ваксинираните към този момент няма да имат задължението да носят маски в някои закрити пространства, разгласи зам.-министърът на опазването на здравето Александър Златанов.2. 2. Никой не търси шефове, лятото отприщи апетит за сервитьори

Албанци ни строят къщите, турци ни готвят по курортите

Албанци ни строят къщите, украинки ни оправят леглата по черноморските хотели, а турци ни готвят по кръчмите. Родните претенденти за работа отиват на авансово изявление, изстрелват въпроса: „ Каква е заплатата? “, и след отговора аристократично напущат кабинета на шефа или ПР-а.

Стопират концесията за Летище Пловдив

Концесията за Летище Пловдив краткотрайно ще бъде прекратена. Сегашните параметри и условия за присъединяване не кореспондират с икономическата обстановка, подбудена от коронавирусната пандемия.

Има Такъв Народ може да е първа мощ, Виденов препъна Българска социалистическа партия

Интервю с Геновева Петрова, шеф и част от екипа на организация " Алфа Рисърч " от нейното основаване.

Задължават РЗИ да споделя за мангана в чешмите на Брестовица

Областният шеф Ангел Стоев ще задължи РЗИ-Пловдив да разгласява в уеб страницата си настоящите данни за индикаторите на питейната вода в Брестовица. Това стана ясно през вчерашния ден след срещата на губернатора с представители на Инициативния комитет на Гражданско съдружие „ Живот за Брестовица “.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР