В утрешната неделя (19.12.) ще се изправи срещу или поне

...
В утрешната неделя (19.12.) ще се изправи срещу или поне
Коментари Харесай

Антонио Конте изчетка Хари Кейн часове преди сблъсъка с Ливърпул

В утрешната неделя (19.12.) ще се изправи против или най-малко подобен е проектът за момента, защото в последните дни управлението на Висшата лига анулира редица мачове поради разпространяването на ковид измежду футболните тимове на Острова.
Старши треньорът на " шпорите " Антонио Конте призна, че е сюрпризиран от головата суша на Хари Кейн, само че все пак съобщи, че той е един от най-хубавите нападатели, които е упражнявал в кариерата си:
" Хари е състезател от международна класа. Тренирам го всеки ден и разбирам доста добре, че е необикновен нападател. Той е един от най-хубавите, които съм упражнявал, харесва ми, че разполагам с подобен футболист ", сподели италианецът на конференция преди мача.
" Със сигурност на Юрген Клоп му харесва да има Мо Салах, само че аз съм удовлетворен, че имам Хари Кейн. Той е значим състезател за нас и чакам да изиграе значима роля в мача против Ливърпул ".
" Липсата на голове? Ако съпоставяме с това, което правеше в предходните сезони, обстановката в този момент е доста странна. Но от насъбрания опит съм схванал, че такива неща се случват и даже Хари да не вкарва голове, тимът се усеща по-силен с него ", добави още Конте.
Интересно е да се означи, че Тотнъм е спечелил единствено една от последните си 17 срещи с мърсисайдци - 12 загуби и 4 равенства. Двубоят на следващия ден започва в 18:30 ч. българско време и ще можете да следите развоя му !
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР