„В устава на НФСБ не е заложено да си бъдем

...
„В устава на НФСБ не е заложено да си бъдем
Коментари Харесай

Валери Симеонов в Добрич: Ние сме хора на действието, не на приказките - точно такива трябва да има в Европейския парламент

„ В устава на НФСБ не е заложено да си бъдем потребни един на различен, а да бъдем потребни на майка България. С тази идея влязохме в 43-то и 44 Народно заседание. С нея влязохме и в коалиция с ръководещата партия ГЕРБ, като по този метод направихме совя политически компромис, с цел да не остане България без държавно управление през март 2017 година. “ Това съобщи лидерът на „ Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” – Валери Симеонов пред препълнената зала в Добрич. Близо 200 души пристигнаха, с цел да чуят лидера на родолюбивата коалиция, която се явява с №1 в бюлетината на идните избори за български представители в Европейския парламент.


Лидерът на НФСБ посочи, че не поради предпочитание за власт са влезнали в Парламента, а от предпочитание по този метод да съумеят да изпълнят най-малко част от своята политическа стратегия. „ В навечерието на идните Европейски избори ние имаме самочувствието на хора, които чакат българският гласоподавател да им даде оценка за свършената работа. Ако българският гласоподавател желае да има дейни хора в Европарламента, той би трябвало да избере „ Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа) “ и да гласоподава с бюлетина №1! “

Валери Симеонов още веднъж напомни достиженията на НФСБ по време на двугодишното същестувване на 44-то Народно заседание. На първо място построяването на оградата с южната ни съседка Турция, с помощта на което в България през днешния ден няма бежанци. Въвеждането на ред по българските курорти след всеобщите инспекции, които персонално се ръководеха от Валери Симеонов.

„ Успяхме да спомагаме на междинния и дребния бизнес и да бъдат избавени цели сектори от закони, които бяха предопределени да ги унищожават. Благодарение на Йордан Апостолов, успяхме да променим и Закона за арендата и Закона за земеделските земи, тъй че да можем да помогнем на дребния аграрни стопани “, акцентира Валери Симеонов.


Като триумф на НФСБ той посочи и построяването на мост сред България и българските общности зад граница, част от които са били забравени. „ Вече пета година цената за битовата електрическа енергия не е променяна, още веднъж с помощта на ефикасните дейности на депутатите от НФСБ”.
С тези и още образци Валери Симеонов още веднъж съобщи, че в Европейския парламент би трябвало да влязат хора не на приказките, а на дейностите, тъй като той е главният законодателен уред.

„ Историята на моя жанр е тясно и кръвно обвързвана с Добрич и с Добричката епопея, в която моят дядо Петко Станкулов, се е борил в състава на Втора батарея към Шеста Бдинска пехотна дивизия “, съобщи от трибуната Валери Симеонов. По думите му, това е била и повода да се заеме с построяването на паметника на ген. Иван Колев в Добрич. „ Горд съм, че благодарение на Йордан Апостолов и още няколко същински българи, сред които и синът на Николай Хайтов, Александър Хайтов (скулптор на статуята) успяхме да създадем този мемориал, който чакаше своето създаване тъкмо 100 години, акцентира водачът на НФСБ.


Депутатът от НФСБ в 44-то Народно заседание Йордан Апостолов съобщи пред жителите на Добрич, че идните избори за Европейски парламент са доста значими, тъй като от тях зависи да имаме национално отговорно посланичество в Европейския съюз. Йордан Апостолов напомни, че огромната тематика за българските превозвачи и проекта на Макрон, раздухана доста в предизборното време, е трябвало да бъде повдигната от българските евродепутати в зародиша й, още преди четири години.

„ Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна европейска класа)” се явяват на идните избори за български представители в Европейския парламент с № 1 в изборната бюлетина.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР