В устата на ламята се набута Мис България Радинела Чушева

...
В устата на ламята се набута Мис България Радинела Чушева
Коментари Харесай

Мис България Радинела Чушева с нов нос! Бившата адреналинка пак подразни феновете си - ФОТО

В устата на ламята се набута Мис България Радинела Чушева с следващите си обработени фотоси. Най-красивата българка за 2019 година сподели новия си нос. От фотосите ясно си проличава фрапантната смяна в лицето на Ради, която отнесе съществени рецензии, откакто бе коронясана поради хиалурона в устните си и силикона в гърдите.

Бившата адреналинка няколко пъти отхвърля да си е правила каквито и да е други корекции по лицето и тялото. Въпреки това тя продължава да бълва фотоси, на които не наподобява на себе си. На последните такива се вижда и смяната в носа й, който е много „ по-изпилен “ от преди. Феновете на миската са безапелационни интервенция няма, това са единствено филтри.

„ България Днес “ потърси Радинела за коментар, само че до публицистичното привършване на броя тя не отговори. Факт е, че носителката на короната за хубост постоянно отнася рецензии поради обработката на фотосите, които непрестанно пуска в профила си в инстаграм. На тях Ради съумява да се изтипоса в напълно друга визия от действителната, което отблъсква част от феновете на „ Мис България “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР