В условията на ескалираща инфлация е разумно да предположим, че

...
В условията на ескалираща инфлация е разумно да предположим, че
Коментари Харесай

Защо Apple “орязва производството на iPhone 14

В изискванията на ескалираща инфлация е рационално да предположим, че потребителите биха предпочели да се насочат към по-евтини смарт телефони. 
 Apple iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, цена и всичко останало за новите смарт телефони
iPhone 14 - нещо ново, нещо остаряло и още по-скъпо

Кой от новите модели да изберем

Това обаче наподобява не е тъкмо по този начин, когато става дума за тазгодишната серия iPhone 14. 

Наскоро Bloomberg разкри, че Apple има намерение да “ореже ” производството на базовия iPhone 14 с най-малко шест милиона бройки поради слаб интерес към модела. 
 Снимка 586651

В същото време обаче компанията се радва на мощни продажби на по-скъпите iPhone 14 Pro и 14 Pro Max и възнамерява да пренасочи напъните си към производството на тези модели.

Търсенето за iPhone 14 Pro Max наподобява е толкоз огромно, че интервалът за доставка се оказа най-дългият за телефон на Apple от шест години насам - приблизително по 36.5 дни. 

Една от аргументите за високия интерес към Pro моделите е фактът, че единствено те получиха нов чип тази година, 48-мегапикселови камери и смяна в дизайна, въпреки тя да е напълно минимална.  
 Снимка 586649

Все отново софтуерният колос продължава да преследва ревизираната през лятото численост от 90 милиона продадени устройства за втората половина на годината. 

Не изключваме обаче и опцията компанията още веднъж да преразгледа прогнозите си или да не успее да доближи упоменатите продажби, имайки поради световните изгледи за пазара на смарт телефони през актуалната година. 
 iPhone 14, iFixit и какъв брой елементарен е ремонтът на новия телефон
По-евтино ли е да счупим iPhone 14, в сравнение с iPhone 13

Сериозни подобрения

Маркетинговата организация IDC предвижда, че продажбите на телефони за тази година ще са с най-малко 6.5% по-ниски по отношение на предходната година, като аргументи за това са войната в Украйна, инфлацията и опасенията от криза в разнообразни точки на света.  
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР