В условия на домашна изолация верните ни приятели се свеждат

...
В условия на домашна изолация верните ни приятели се свеждат
Коментари Харесай

Аз съм легенда, Уил Смит, Red Table Talk и защо се чувства отговорен да информира хората

В условия на домашна изолираност правилните ни другари се свеждат до книгите, филмите и сериалите.

Апокалиптичните сюжети също са добре пристигнали, като един от обичаните ни е обвързван с кино лентата " Аз съм легенда " с Уил Смит в основната роля.

Оказва се, че точно поради присъединяване си във кино лентата артистът се усеща виновен за това да осведоми хората по отношение на всичко значително към ковид.

В последния епизод на предаването Red Table Talk, което брачната половинка му Джейда води за Фейсбук Watch, Смит обясни и за какво.

Актьорът споделя, че през 2008 година, когато се е подготвял за кино лентата, е имал опцията да го направи в Centers for Disease Control and Prevention (Център за надзор и предварителна защита на заболяванията).

Причината е, че както добре знаем, ролята му беше на вирусолог, който губи цялото си семейство поради тайнствен вирус, който трансформира хората в мутанти.

Разбира се, Уил Смит споделя всичко това на смешка, само че е сериозен в желанията си посредством платформите, които има, да дава на хората допустимо най-точната и съответна информация по отношение на COVID-19.

В предаването артистът коментира и значимостта на ограниченията, които се взимат за ограничението на инфектираните. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР