„В управляващата коалиция мнението на „Обединените патриоти” за Истанбулската конвенция

...
„В управляващата коалиция мнението на „Обединените патриоти” за Истанбулската конвенция
Коментари Харесай

Сидеров плаши с избори, ако ГЕРБ приемат Истанбулската конвенция

„ В ръководещата коалиция мнението на „ Обединените патриоти” за Истанбулската спогодба беше доста значимо. Иначе ГЕРБ бяха и са склонни тази спогодба да мине, защото в действителност има напън извън. В случая нашата роля беше спираща. И се веселя, че ГЕРБ дадоха заден ход”, разяснява в студиото на „ Денят стартира с Георги Любенов” по Българска национална телевизия водачът на „ Атака” Волен Сидеров.

Плевнелиев: Истанбулската спогодба е за тъждество, а не за фиктивен трети пол

Президентът: Не би трябвало да ратифицираме Истанбулската спогодба

Българска социалистическа партия е публично срещу Истанбулската спогодба

Според него против насилието в българските закони има планувани задоволително ограничения. Той акцентира, че нямаме потребност от още конвенции, които да се концентрират върху избран тип принуждение.

По думите на Сидеров от Европейския съюз ни споделят отлично, тъй като ние не сътворяваме проблеми, както да вземем за пример Унгария или Полша.

„ В случая главната партия е ГЕРБ. Тя е по-кооперативна по отношение на Брюксел и не изрича на глас рецензиите си. Това е тактичност на Борисов. Виждам, че печели триумфи с нея, значи е вярна за неговото управление”, съобщи Сидеров.

България е постоянна и е мост сред Европейски Съюз и Турция, „ дипломацията на Борисов е за поздравление”, съобщи водачът на Атака и добави, че на идната среща на върха във Варна, българският министър председател би трябвало да повдигне въпроса с обезщетенията за геноцида над тракийските българи през 1913 година

Сидеров, който е ръководител на парламентарната група на „ Обединени патриоти” съобщи, че ще подаде оставка, в случай че водачът на „ Патриотичен фронт “ Валери Симеонов изтегли депутатите на партията си при бъдещо прегласуване на Истанбулската спогодба и тя бъде призната.

„ Това ще е скандал и катаклизъм”, уточни Сидеров. „ Тогава просто политически ще се самоубием”.

Той уточни, че в случай че Истанбулската спогодба бъде призната, това може да докара до предварителни избори след края на българското председателство на съвета на Европейски Съюз.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още забавни вести последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР