В управленската програма ясно и категорично записахме започването на разговори

...
В управленската програма ясно и категорично записахме започването на разговори
Коментари Харесай

Филип Попов: В програмата е записано - разговори с всички доставчици, включително Газпром

В управническата стратегия ясно и изрично записахме започването на диалози с всички вероятни снабдители, в това число и " Газпром ". Така че стъпваме на програмата, с която всички се съгласихме.

Това сподели депутатът от „ Българска социалистическа партия за България” Филип Попов в ефира на Нова телевизия.

" Абсолютно правилни сме били във връзка с плана ни за гласоподаване и с хартиена бюлетина, само че такива условия няма да бъдат поставяни през днешния ден, тъй като това не е залегнало в управническата стратегия ", безапелационен бе той.

" Въпрос на политическа отговорност е дали третият мандат ще бъде осъществявам. От това ще зависи България да премине през рецесията ", сподели Попов. По думите му с „ Демократична България “ постоянно са намирали пресечната точка. „ До този миг и Демократична България, и ние, сме декларирали, че би трябвало да се направи всичко допустимо да се сформира кабинет. Тази рецесия няма по какъв начин да се премиен със длъжностен кабинет. Намирали сме съгласие с Демократична България, уповавам се и в този момент да намерим “, сподели той.

Попов съобщи, че първият стадий от договарянията ще е във връзка с политики и управнически стратегии. „ За нас е значимо България да излезе от тази рецесия. Поемаме своята отговорност. Един експертен кабинет не би могъл да носи политическа отговорност “, сподели той.

„ Предстоят договаряния по отношение на състава на бъдещия Министерски съвет и фигурите в него. Егото би трябвало да отиде на втори проект и напред да излязат бъдещето на страната и превъзмогване на рецесиите “, безапелационен бе Попов.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР