В уникална ситуация сме. Нямаме политически послания, които да коментираме,

...
В уникална ситуация сме. Нямаме политически послания, които да коментираме,
Коментари Харесай

Александър Симов : ПП и ДБ направиха Бойко Борисов да изглежда разумен политик

„ В неповторима обстановка сме. Нямаме политически послания, които да разясняваме, има единствено модели за държание в „ джунглата ”. Буквално на третия ден след изборите сме очевидци на скотски флирт сред първата и втората политическа мощ ”. Това съобщи в предаването „ На фокус ” по Нова телевизия Александър Симов от.  

„ и влязоха в танца на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година Той им сподели: „ Предложете кабинет ”. И те му оферират, дават му опция да го отхвърли. Политическа партия и Демократична България направиха нещо, за което не съм считал, че е допустимо – направиха Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да наподобява рационален политик ”, разяснява Симов.

„ Изводът, който можем да си създадем, е, че гледахме спектакъл. Нито първата, нито втората мощ желаят да създадат държавно управление ”, счита той.

Според Симов, които са с 23 депутати, знаят своето място. „ В последните 4-5 Народното събрание е гласът на разсъдъка. единствена поредно повтаряше едни и същи неща ”, счита Симов.

Той отхвърли опцията да има коалиция сред, и Движение за права и свободи. „ Никой в никакъв случай не е приказвал сходно нещо. На стадий сме, в който обединенията са невъзможни. Ако можем да си представим някакъв относително положителен излаз, то може би някакъв най-благоприятен вид е, в случай че се реализира единодушие за експертен кабинет, със прецизно стеснен мандат, с съответни задания. Според мен по-скоро няма да има такова ”, сподели Симов.

„ И първата, и втората политическа сили евентуално ще предложат държавно управление на малцинството, с цел да могат да се изкарват жертви в акцията ”, счита още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР