В уникална простащина е била хваната фолк певицата Татяна във

...
В уникална простащина е била хваната фолк певицата Татяна във
Коментари Харесай

Дъно! Фолк Звезда Ака На Пода Във Фитнеса

В неповторима нецензурност е била хваната фолк певицата Татяна във фитнеса в Пловдив, в който постоянно упражнявала. Чалга звездата е била хваната да облекчава червата си непосредствено на пода, вместо в особено избраното за това място – тоалетната, разкриват потресени източници.

Изпълнителката на „Пайнер“ била сгащена преди дни непосредствено на мястото на престъплението. Седмици по-рано във фитнеса почнали да валят недоволства, че на пода в банята има фекалии.

„Случваше се всеки ден в продължение на цялостен месец! По пода на банята имаше изпражнения. Накрая взехме решение да ревизираме клиентите, тъй като очевидно някой от тях се изхождаше на плочките, вместо в тоалетната“, описват хора от личния състав на спортния център пред „Уикенд“.

Тъй като се случвало всеки ден се допуска, че е някой от постоянните клиенти. Управителката направила сметка кога се случва и схванала, че нарушителката е певицата Татяна.

За да я упрекна обаче, трябвали съществени доказателства. По закон в сходни помещение не може да се поставят камери, тъй че трябвало да се прибегне до ловкост. Проследили Татяна до съблекалните, а малко откакто певицата влезнала в банята, шефката нахлула и видяла, че на попа лежи доказателството, че някой напълно скоро е освободил стомашно-чревния тракт.

Вместо да си призная, тя почнала да бута екскрементите в канала и да споделя, че не са нейни, твърди изданието. В последна сметка участието на певицата в клуба било прекъснато, а клюката, че са я хванали, е измежду най-актуалните във фитнеса.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР