В Украйна загинаха петима жители на Челябинска област, призовани по

...
В Украйна загинаха петима жители на Челябинска област, призовани по
Коментари Харесай

Петима мобилизирани са убити в Украйна. Броят на жертвите вече е 9

В Украйна починаха петима поданици на Челябинска област, призовани по време на частичната готовност. Според портала 74.RU с позоваване на губернатора на района, военната работа удостовери, че петима поданици на Южен Урал са убити.

Властите споделиха, че на фамилиите им ще бъде предоставена цялата нужна помощ. Уточнява се, че фамилиите на жертвите ще получат по 1 милион рубли, а също по този начин ще станат притежатели на всички заплащания, които им се поставят от закона.

„ Скърбим със фамилиите им, показваме нашите откровени и дълбоки съболезнования “, оповестиха от пресслужбата на губернатора на Челябинска област.

Както уточнява RBC, и петимата са се отправили на служба от военната работа за регистрация и регистриране на Коркински регион.

По-рано през вчерашния ден беше обявено, че четвърти мобилизиран е умрял от инфаркт в Урал.

В Свердловска област почина четвъртият мобилизиран. Наборникът Максим Родионов е от Снежинск, Челябинска област. Почувствал се зле, той отишъл в лечебното заведение, където сърцето му спряло.

Военен следовател и прокурор обясняват събитията към гибелта.

В Елани мобилизирани руснаци към този момент починаха: един от нахлуване, втори след опит за самоубийство. Третият е изпратен вкъщи, където умира от цироза на черния дроб. Информацията беше доказана от депутата от Държавната дума Максим Иванов.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР