В Украйна ще се обявява въздушна тревога при всяко излитане

...
В Украйна ще се обявява въздушна тревога при всяко излитане
Коментари Харесай

Киев: Русия ще тероризира Украйна с Кинжалите на МиГ-31 от Черно море

В Украйна ще се афишира въздушна паника при всяко политане на съветски МиГ-31, въоръжени с ракетни комплекси " Кинжал ". Това съобщи представителят на командването на Военновъздушни сили на въоръжените сили на Украйна Юрий Игнат, представен от РБК-Украйна и " Фокус ".

" Когато се получи информация за политане на МиГ-31К, ще се включва алармата за въздушно нахлуване ", съобщи той.

Изданието акцентира, че предизвестието за въздушно нахлуване в Украйна ще звучи по-често с началото на патрулирането в неутралната зона на въздушното пространство над Черно море от съветски самолети с " Кинжали " на борда.

Руският президент Владимир Путин разгласи на 18 октомври, че съветските Върховен касационен съд по негово напътствие стартират наблюдаване в неутралната зона на въздушното пространство над Черно море със самолети, оборудвани с комплекси " Кинжал ". Путин посочи, че " тези комплекси имат обсег над хиляда километра и скорост девет Маха ".

Президентът разгласи решението си, откакто оцени дейностите на Съединени американски щати в Украйна, като означи, че Съединените щати от ден на ден се въвличат в спора.

Освен това, съгласно него, атмосферата се нажежава на фона на спора в Близкия изток и въвеждането на две авионосни ударни групи от Съединени американски щати в Средиземно море. Путин акцентира, че Руската федерация ще упражнява образен оръжеен надзор върху протичащото се в Средиземно море.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР