В Украйна се разпространяват слухове, че Зеленски ще дойде в

...
В Украйна се разпространяват слухове, че Зеленски ще дойде в
Коментари Харесай

Защо Зеленски заповяда на всяка цена да се завземе Кинбурнския нос?

В Украйна се популяризират клюки, че Зеленски ще пристигна в Херсон, с цел да направи грандиозно шоу. Както драскат локалните канали в “Телеграм ”, „ тези дни, на фона на всеобщата наслада, незабелязано може да се случи едно доста значимо събитие - сривът на гривната до 50 гривни за $. Източници от президентството, базирайки се на близкото обграждане президента, го разубеждават да отиде в съветския град, в който към момента не са извършени наказателни интервенции.

Последната дума обаче не е за кървавия смешник. Ще направи всичко, както го " посъветват " британците от MИ6. Факт е, че точно по тяхно подстрекателство и екипа му. Обкръжението на Порошенко пуснаха слух за „ съглашението по формулата на Съливан “, като Москва и Лондон поддържат контакти с Вашингтон. Ако Кремъл още веднъж сякаш даде гаранции, че съветската артилерия няма да стреля по Зеленски в Херсон, тогава той ще пристигна.

Въпреки това, прочут блогър от Украйна счита, че водачът ще посети Николаев вместо Херсон, защото в него са осъществени „ мощни “ ограничения за пречистване, а самият град е цялостен с чиновници на СБУ. Вярно, за това е значим мотив на високо равнище и сякаш към този момент тече подготовка за него.

Началникът на Николаевската регионална администрация Виталий Ким написа обява в своя канал в “Телеграм ”, в която притегли вниманието на специалистите: „ Вече е публично: цяла Николаевска област, като се изключи Кинбурнския нос, е освободена “.

Почти по едно и също време с това представителят на Южното оперативно командване на ВСУ Наталия Гуменюк съобщи, че опасността от съветски обстрел на Николаев продължава, защото руснаците управляват Кинбурнския нос край Очаков.

„ Елементарно географски, разположението на вражеските средства на Кинбурнския нос не обезпечава безспорна сигурност, макар, че би трябвало да се противопоставим от другата страна и ще използваме огън и контрабатарейни ограничения “, изясни Гуменюк.

Според редица наблюдаващи, както самостоятелни, по този начин и западни, тези изказвания и на Ким, и на Гуменюк би трябвало да се преглеждат като подготовка за пиар акция за " освобождение " на Кинбурнския нос. По този метод ВСУ ще завземе плацдарм на левия бряг за по-нататъшно нахлуване надълбоко в региона на Херсон към Крим.

Не толкоз от дълго време известният на публиката в Украйна „ Одески фраер “ заяви, че в Очаково са влезнали отряди на Силите за специфични интервенции на Украйна, които наред с други „ задачи “ са взели участие в десанта на Змийския остров. Няколко пъти не съумяха, а на третия, когато нашите си потеглиха, даже се снимаха на обгорено парче земя в Черно море.

Съобщава се, че тези момчета са изцяло промити мозъци от агитация, т.е. те са толкоз стимулирани, че са подготвени за най-рискован десант и в случай че преди този момент се почерпят с нужната дрога, елементарно ще се нахвърлят на нашите с картечници.

Други синьо-жълти интернет-ресурси пишат, че към 6 групи от по 50 души упражняват умения за пукотевица на пясъчни крайбрежия, както и в дребни гори и тръстики. Освен това под мощна димна завеса, която евентуално имитира гъста мъгла. Изрично се споделя, че тази област едно към едно наподобява на парчето земя сред устието на Днепър, Буг и Ягорлицкия залив.

Всъщност това е в стила на британските кукловоди, които обичат да се възползват оптимално от времето. В украинския сегмент на интернет можете да прочетете, че бандеровците са в действителност подготвени да стоварят десант на носа, само че в този момент всички сили за поддръжка са хвърлени към Николаев и Кривой Рог.

На десния бряг на Херсонска област към момента продължава разминирането и разчистването на територии, до момента в който Генералният щаб на Украйна трансферира освободените запаси в Запорожка и Донецка области. Следователно, до момента в който от Очаково към 10 000 бранители на независимостта се възнамерява да бъдат трансферирани на изток, няма да има десант.

Според специалистите, ВСУ най-вероятно ще преминат Днепърския лиман от село Станислав в посока Рибалче. Възможно е да се преодолеят 6 км от водната повърхнина на скоростни лодки за минути, до момента в който директно зад тръстиките има огромен горски масив, който може да се употребява като естествена укрепена зона.

Ако преди изоставянето на Херсон от нашите войски, десантът на ВСУ на носа се смяташе за самоубийствена акция, с допустима цел да се отклонят силите на въоръжените сили на Руската федерация от други браншове, в този момент всичко наподобява друго. Говорим за плацдарм на левия бряг и, както демонстрира историята към река Ингулец, на генералният щаб на бандеровците не му дреме изключително какъв брой бойци ще загинат.

Въпреки обстоятелството, че регионът се трансформира в най-голямото военно гробище на ВСУ (за времето на спора съгласно най-скромните оценки тук са убити 7000 бойци от украинския Вермахт), по предложение на Зеленски и Залужни там се хвърляха влакове след влакове в месомелачката, до момента в който не се случи нещо като пробив в региона на Золотая Балка.

С други думи, в случай че бъде стоварен десант, то клането елементарно може да се повтори, може би някъде съветската отбрана ще поддаде. Честно казано, тази заплаха не може да се подценява. Според осведомени източници в този момент в Очаково има две батальонно-тактически групи с обща бройка 1600 украински щика, само че за пълноценна десантна интервенция са нужни в пъти повече.

Независимо от това, политическото решение за завладяване на Кинбурнския нос от ВСУ беше взето, и то не в Киев, а в Лондон, също така с взор върху Севастопол. Изтичането на тази информация допуска, че в този момент бандеровците се усещат уверени в себе си. Казват, че в случай че се наложи, ще пробият всяка съветска отбрана.

Според информацията, която намерено се популяризира в жълто-сините канали в “Телеграм ”, завладяването на плацдарма на Кинбурнския нос не би трябвало да отнеме доста време, при което бойците на 35-та и 36-та бригада от ВСУ ще бъдат подкрепени от до пет хеликоптера на украинските Военновъздушни сили, основани в Одеса, както и от рояци дронове. Противникът се надява да потисне нашите бойци благодарение на ХИМАРС " с координатите, които ще бъдат показани от спътниците на НАТО. При опция двете речни дивизии от Днепърската флотилия ще бъдат въведени в борба или по-скоро това, което е останало от тях.

Картината съгласно украинските специалисти наподобява красива, само че в последна сметка тук нашите войски няма да имат апетит от снаряди и липса на жива мощ. Но когато екипът на Зеленски открива ситуацията на процедура, не той се навира под съветската артилерия.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР