В Украйна се минава на тактиката Алепо. Тотално унищожение на

...
В Украйна се минава на тактиката Алепо. Тотално унищожение на
Коментари Харесай

Военен експерт: Съдбата на Русия ще се решава от САЩ и Китай |

В Украйна се минава на тактиката „ Алепо ”. Тотално заличаване на всичко цивилно, което се изпречи пред съветската войска. Без оглед на това дали има военни обекти, или не. Тази прогноза за развиването на спора в Украйна направи военният специалист и ръководител на асоциация „ Джордж Маршал - България ” Илия Налбантов.

„ Просто се оказва душевен напън върху популацията и управлението на украинската страна, с цел да бъдат принудени на отстъпки в преговорния развой ”, посочи той.

Експертът обаче счита, че отстъпки мъчно биха могли да бъдат реализирани. По думите му пропастта сред украинския жител в връзките към съветската инвазия и Русия към този момент е голяма.

„ Русия и Украйна се приготвят за дейни дейности. От едната страна режимът на Путин търси съдружници в лицето на Беларус, от друга виждаме доста засилената помощ, която западният свят оказва на Украйна за въоръжаването ”, разяснява Налбантов.

Председателят на асоциация „ Джордж Маршал - България ” е безапелационен, че оттук насетне няма никакво значение какви военни триумфи е постигнал съветският президент Владимир Путин и неговата войска.

„ Оттук нататък въпросите за мира ще се вземат решение от двете велики сили - Китай и Съединени американски щати, които организираха съвещания и диалози на високо ниво. Както виждаме от китайското министерство на външните работи се подават сигнали, че Китай желае спокойно споразумяване на спора. Съдбата на Русия от този спор ще се взема решение от тези две велики сили ”, изясни Налбантов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР