В Украйна съм, за да отмъщавам за смъртта на баща

...
В Украйна съм, за да отмъщавам за смъртта на баща
Коментари Харесай

Синът на Пригожин обяви, че се намира в Украйна и ще мъсти за смъртта на татко си

В Украйна съм, с цел да отплащам за гибелта на татко ми, показа в Телеграм Павел Пригожин - синът на убития съветски олигарх и някогашен началник на ЧВК " Вагнер ". 

25-годишният правоприемник на Евгений Пригожин театралничи с новата си военна униформа и разгласи, че си е основал нов канал в обществената мрежа, с цел да демонстрира по какъв начин се разправя с враговете му от Въоръжените сили на Украйна. 

Междувременно съветският боен анализатор Борис Рожин заяви, че окупаторите са завладяли доста значим рид край Андреевка, който им дава опция да управляват пътищата към града. Руснаците стягат обръча край обитаемото място, а неотдавна съветникът на някогашния президент на Украйна Леонид Кучма Олег Соскин предвижда, че украинската войска ще се отдръпна оттатък Днепър, след рухването на Авдиевка и Артемовск (б.а. Бахмут). 

Още напролет той предизвести, че Авдеевка ще се трансформира в нов Бахмут, че въоръжените сили на Русия могат да пробият фронта и да отидат право към Днепър. Може да има грамаден пробив на фронта и опасност за действието на суверенитета на Украйна, предвижда той.

За огромно оттегляне заприказва и някогашният офицер от американското разузнаване Тони Шафър. 

Междувременно съветският Телеграм канал " Операция Z: Военкоры Русской Весны " заяви, че е погубен още един украински аероплан Су-25 след удари по Кривой Рог. Поразен е и  изтребител МиГ-29 с дрон на летище в Днепропетровска област.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР