В Украйна осъдиха жена, която се опитала да спаси свой

...
В Украйна осъдиха жена, която се опитала да спаси свой
Коментари Харесай

В Украйна осъдиха жена, която се опитала да спаси свой роднина от военна служба

В Украйна осъдиха жена, която се пробвала да избави собствен родственик от военна работа. Това излиза наяве от присъдата на Жовковския областен съд на Лвовска област, осведоми украинското издание " Фокус ".

Според данните от съда, украинката е с III група неработоспособност от 2016 година На 9 септември тя подписва мним брак със собствен непосредствен родственик. Целта на „ сантименталния съюз “ е да напусне страната.

Мъжът искал да пътува в чужбина, „ с цел да придружи “ жена си неработоспособен. Това би му разрешило да заобиколи възбраната за прекосяване на границата за мъже на възраст 18-60 години по време на военно състояние и оповестена готовност.

На 28 септември двойката се оженила и към този момент в нощта на 30 септември чакала на опашка на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Рава-Руская-Хребное ". Фалшивите съпрузи се пробвали да изоставен страната с кола, като дали брачното си удостоверение и удостоверението за неработоспособност от детството на брачната половинка си.

В съда дамата изцяло признала виновността си. Тя била осъдена на три години затвор, само че е освободена от наказването с изпитателен срок за една година.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР