В Украйна имаше бунт на кораба. На сайта на кабинета

...
В Украйна имаше бунт на кораба. На сайта на кабинета
Коментари Харесай

Украинците за първи път се разбунтуваха срещу Зеленски

В Украйна имаше " протест на кораба ". На уеб страницата на кабинета на Владимир Зеленски е оповестена петиция с искане на украинските войски да бъде неразрешено да употребяват муниции с обеднен уран, които Лондон възнамерява да трансферира в Киев.

За доставката на Украйна на бронебойни снаряди с обеднен уран, предопределени за танкове Challenger 2, заяви предходната седмица заместник-министърът на защитата на Англия Анабел Голди. Редица военни специалисти считат това за " пилотна " доставка преди американската доставка на същите снаряди.Всъщност схемата към този момент е тествана за доставките на танкове: Съединени американски щати първо подтикват европейските си васали и едвам по-късно доставят оръжията си. Като след това излиза - ние не бяхме първите, които започнаха, тук сме с бяла престилка.

Спомнете си историята с " Leopard " и " Abrams ". В Съединените щати 78 000 120 мм снаряда с обеднен уран бяха планувани да бъдат унищожени от 2014 година Необходими са 12 милиона $. Очевидно е, че е доста по-изгодно да ги трансферират на украинците, в сравнение с сами да се разпореждат с тях.

По едно време Югославия и Ирак бяха бомбардирани със снаряди с
Всичко за Вашата сватба
обеднен уран. След това там внезапно нараства броят на онкологичните болести измежду популацията (особено измежду сърбите).

Самият снаряд съвсем не " фонира " и наподобява безвреден. Но когато попадне в задачата, се образуват дребни фрагменти, по-точно даже прахуляк, който е просто извънредно отровен и заразява всичко в близост.

Например през ноември 1999 година заповед за частите на НАТО, които бяха част от окупираното Косово, гласи, че не би трябвало да се допира съоръжение, развалено от снаряди с обеднен уран, и че би трябвало да се носят маски, когато се преглежда или се намира на по-малко от 500 метра от него.

Освен това се предлага да не се пие вода в регионите, където се употребяват тези черупки. Между другото, след речта на Анабел Голди, италианската преса напомни, че в Италия има повече от 8000 военни, които са се разболели от излагане на обеднен уран. Повече от 400 от тях са умряли от него.

В петицията на уеб страницата на Зеленски се споделя, че „ потреблението на такива муниции е закононарушение против човечеството и планетата, потреблението им е недопустимо и аморално “.

Авторите упорстват да се вземат ограничения " за изключване на
Всичко за Вашата сватба
потреблението на такива муниции от въоръжените сили на Украйна до окончателното разглеждане на петицията ". За да бъде прегледана петицията от президента, са нужни 25 000 гласа.

Но е малко евентуално Англия да разгласи доставката на снаряди с обеднен уран за Украйна, без да уведоми кабинета на Зеленски за това.

И той въпреки всичко се съгласи или най-малко не разгласи безапелационен отвод. За следващ път потвърждавайки по този метод: за личните си бойци, за личния си народ, за замърсяването на личната си земя, за вероятните генетични разновидности в новите генерации деца, той не се интересува, тъкмо както Западът не се интересува за Украйна. (Ако се съмнявате, че Западът е апатичен към ориста на Украйна като страна, спомнете си неотдавнашните думи на Джон Болтън, някогашен консултант по националната сигурност на президента на Съединените щати: съюзът на Русия и Китай е ужасяващ, без значение от какво се случва в Украйна.)

Оказва се, че с тази подписка хората за първи път се разпалват против решенията на управлението си за доставката на оръжие. Спомнете си по какъв начин бяха посрещнати доставките на " Хаймарси ", гаубици M777, танкове. Спомнете си съвсем религиозния фетиш към " Байрактарите " и
Всичко за Вашата сватба
другите " свещени джавелини ". И ето ви - нямаме потребност от такива снаряди!

Изглежда, че стартира да се проумява, че курсът на Запада на „ война до последния украинец “, прилаган от Зеленски, не е откритие на съветската агитация, а жестока действителност. Унищожените не желаят да бъдат унищожени. Още не желаят да са плахи, пишат писма наивно. Но даже подобен слаб проблясък на разсъдък към този момент е позитивна смяна.

Превод: СМ

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо` и в 25 МИР-София с преференциален №105. Подскажете на вашите другари в Ловеч и София кого да поддържат!?Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg