В уикенда на местните избори за девети път в Пловдив

...
В уикенда на местните избори за девети път в Пловдив
Коментари Харесай

Един носител на „Грами“ и общо 24 номинации за музикантите от деветия Plovdiv Jazz Fest

В уикенда на локалните избори за девети път в Пловдив ще се организира едно от най-значимите джаз събития в страната –PlovdivJazzFest.

И тази година фестивалът ще е част от международните турнета на някои от най-големите имена в джаз музиката, измежду които пианистът и „ Грами “ притежател –Джоуи Калдерацо, дружно с 11 пъти номинирания за „ Грами “ саксофонистМигел Зенон, тримата забележителни китаристиДжулиан Лаж, Волфганг Мутшпил и Шико Пинейро, италианската пианистка и певицаФранческа Тандоии изключителният дует наВеселин Веселинов-Еко и Милен Кукошаров - Das Weltschmerz Duett.Всъщност общият брой на номинациите за влиятелната музикална премия е 24 за всички музиканти в деветото издание наPlovdivJazzFest.

От 27 до 29 октомври от 20:00 ч.вДом на културата „ Борис Христов “във всяка фестивална вечер от главната стратегия ни чакат по два концерта.

Програмата на деветияPlovdivJazzFestпоставя акцент върху инструменталния джаз, камерните концерти и китарата в джаза. Заедно с тях обаче фестивалът има и интензивна съпътстваща стратегия от разнообразни събития.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР