В уеб-версията на търсачката на Google стана възможно генерирането на

...
В уеб-версията на търсачката на Google стана възможно генерирането на
Коментари Харесай

В търсачката на Google се появи “емоджи кухня“ – какво представлява и как да я използвате?

В уеб-версията на търсачката на Гугъл стана допустимо генерирането на лични комбинации от емотикони — тук дебютира функционалността Emoji Kitchen, която ви разрешава да вземем за пример да получите ядосана тиква, панда с каубойска шапка или котка със слънчеви очила.

Как да го употребявате?

За да започнете да работите с инструмента, просто въведете в полето за търсене на Гугъл поръчката „ Emoji Kitchen “ и щракнете върху бутона „ Готвим дружно “ в блока над резултатите от търсенето. След това се отваря избор от няколко десетки емотикони, които се съчетават в разнообразни комбинации, или можете да играете с рандомизатора. След като завършите опита, просто щракнете върху резултата, копирайте го в клипборда като изображение и го поставете като стикер в известие или документ на месинджър.

Къде е наличен и на кои платформи?

Генераторът на емотикони работи в мобилните браузъри и приложението за търсене на Гугъл, което значи, че достъпът до тази функционалност се появи на iPhone и комбинациите могат свободно да се вмъкват в iMessage. Преди това Emoji Kitchen беше наличен единствено за потребителите на Android и с фирмената клавиатура Gboard. Уеб-версията, несъмнено, няма толкоз огромен брой комбинации, което се компенсира от съществуването на инструмента на по-голям брой устройства.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР