В участъците, в които има размествания, ще се пренареждат паветата

...
В участъците, в които има размествания, ще се пренареждат паветата
Коментари Харесай

Данче, добре ли си? Фандъкова: Жълтите павета ще се пренареждат, колкото пъти е необходимо

В секторите, в които има разбърквания, ще се пренареждат паветата до тогава, до момента в който се наредят като хората - колкото пъти би трябвало, толкоз пъти ще ги пренареждат. Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова, която разяснява пред публицисти проблемите с разместените жълти павета след ремонта. 

" Какви са аргументите за проблемите, могат да обяснят експертите. Нито аз, нито моите сътрудници редим павета, редят ги изпълнителите, сподели кметът. Тя добави, че строителният контрол има задачата да управлява. " Ние плащаме, до момента в който се получи качествено ", съобщи Фандъкова. Тя посочи, че секторът, на който най-вече се разгласяват фотоси в обществените мрежи, в действителност не е ремонтиран, става въпрос за кръстовището при Българска академия на науките. 



Движението в сектора от бул. " Цар Освободител " сред бул. " Васил Левски “ " и ул. " 15 ноември " (сградата на БАН) беше пуснато на 19 септември. От края на юли поради пренареждане и замяна на жълтите павета там, то бе краткотрайно спряно.



Зам.-кметът по строителство Ангел Джоргов сподели тогава, че паветата по пътните платна са пренаредени по-основно, защото е имало формирани коловози. Положена е по-добра основа, която да поеме тежкото натоварване от коли, за което тази настилка не е планувана. Малко откакто придвижването бе възобновено обаче някои от паветата се разместиха, което бе обяснено от представители на Столичната община и от строителите с тежкия авто трафик. 

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР