В участъците, в които има размествания, ще се пренареждат паветата

...
В участъците, в които има размествания, ще се пренареждат паветата
Коментари Харесай

Фандъкова: Жълтите павета ще се пренареждат, докато не се наредят като хората

В секторите, в които има разбърквания, ще се пренареждат паветата до тогава, до момента в който се наредят като хората - колкото пъти би трябвало, толкоз пъти ще ги пренареждат. Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова, която разяснява пред публицисти проблемите с разместените жълти павета след ремонта.
Още по темата
Само седмица, откакто завърши пренареждането, по част от настилката се получиха неравности. В момента има пропадания и разбърквания на паветата на пътното платно пред Народното събрание.

Какви са аргументите за проблемите, могат да обяснят експертите. Нито аз, нито моите сътрудници редим павета, редят ги изпълнителите, сподели Фандъкова. Тя добави, че строителният контрол има задачата да управлява.

" Ние плащаме, до момента в който не се получи качествено ", добави кметицата на София и посочи, че секторът, на който най-вече се разгласяват фотоси в обществените мрежи, в действителност не е ремонтиран, става въпрос за кръстовището при Българска академия на науките.

Движението в сектора от бул. " Цар Освободител " сред бул. " Васил Левски " " и ул. " 15 ноември " (сградата на БАН) беше пуснато на 19 септември. От края на юли поради пренареждане и замяна на жълтите павета там, то бе краткотрайно спряно.

Зам.-кметът по строителство Ангел Джоргов сподели тогава, че паветата по пътните платна са пренаредени по-основно, защото е имало формирани коловози. Положена е по-добра основа, която да поеме тежкото натоварване от коли, за което тази настилка не е планувана. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР