В Ubisoft са започнали работа по създаването на преработена версия

...
В Ubisoft са започнали работа по създаването на преработена версия
Коментари Харесай

Ubisoft работи по римейк на Assassin’s Creed Black Flag

В Ubisoft са почнали работа по основаването на модифицирана версия на Black Flag, една от най-популярните елементи от поредицата Assassin’s Creed. От Kotaku оповестяват, че римейкът на играта за PlayStation 3 и Xbox 360 от 2013 година сега е в най-ранните си стадии на разработка и няма да бъде приключен „ най-малко през идващите няколко години “. Екипът на Ubisoft Singapore, едно от студиата, които са работили върху Black Flag и по-специално върху морските завършения на Едуард Кенуей (основният персонаж в играта), ще бъде мощно зает в подпомагането на модернизирането на заглавието.

От Ubisoft насочват съвсем всичките си старания и запаси към най-големия си франчайз. Тазгодишният Assassin’s Ceed Mirage е една от шестте идни игри от поредицата, които са били обсъждани по време на демонстрационна акция на артикули на студиото предходната година. Следващите елементи след Mirage са с кодови имена Red и Hexe и ще бъдат пуснати в специфичната гейминг платформа на Ubisoft Assassin’s Creed Infinity. За в този момент се знае, че историята в Red, която се създава от студиото зад Assassin’s Creed Odyssey Ubisoft Quebec под надзора на същия креативен шеф, ще се развива във феодална Япония. Другата бъдеща част от франчайза, Hexe, е поверена на звеното на компанията в Монреал, а нейният сюжет се върти към интервала, останал в историята като „ лов на вещици “, в залеза на Свещената Римска империя.

В Ubisoft също по този начин работят и върху обособена мултиплейър игра Assassin’s Creed, нейна мобилна версия с кодово име Jade и върху взаимен план с Netflix.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР