В тясната уличка той вдигнал близо 100 км/час. 37-годишният Петър

...
В тясната уличка той вдигнал близо 100 км/час. 37-годишният Петър
Коментари Харесай

Ето го надрусания шофьор – 37-годишният Петър Тодоров, прегазил с мерцедеса си 15-годишния Филип

В тясната уличка той вдигнал близо 100 км/час. 37-годишният Петър Тодоров, който пийнал и дрогиран блъсна с мерцедеса си и умъртви 15-годишния Филип на пешеходна пътека, е карал с близо 100 км/час. Той има 5 предходни нарушавания. Едно от тях е за скорост. Второто е за шофиране пийнал, другите са за неспазване на пътната маркировка.

Преди съдбовния конфликт Тодоров пил и се друсал пред очите на дамата до него и детето й в заведението „ By The Way “. После се качил на мерцедеса си, само че единствено след 400 метра направил непоправимата пакост.

По данни на Софийска районна прокуратура Тодоров е заловен пийнал зад кормилото още през далечната 2005 година, когато е едвам 19-годишен. Взетите проби посочили съществуването на 1,4 промила алкохол в кръвта. Провинението му предвиждало накание от 1 година отнемане от независимост. Но защото това било първото му нарушаване, състав на Софийски областен съд му наложил санкция от 500 лв..

За трагично починалия 15-годишен Филип се знае, че също живее на централна софийска улица дружно с родителите си. “Беше доста възпитано и положително момче “, показа пред News24sofia Калоян, който е добър другар на 15-годишния Филип. Загиналото момче е учило в Първа британска езикова гимназия. Живеел е с родителите си на улица “Оборище ” в столицата.

Инфо: crimesbg.com

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР