В Twitter фенове на Lil Nas X пишат, че рапърът

...
В Twitter фенове на Lil Nas X пишат, че рапърът
Коментари Харесай

Къде изчезна Lil Nas X? Феновете на скандалната звезда са притеснени

В Twitter почитатели на Lil Nas X пишат, че рапърът тотално е липсващ и от два месеца няма и диря от него. Певецът беше супер деен в обществените мрежи, само че последните му постове в Twitter и Instagram са от 6 декември 2021 г. 

Списание Billboard написа, че на 17 декември Lil Nas е разгласил серия от туитове, които по-късно били изтрити. Сред тях той споделил, че се разболял от Covid-19. Към днешна дата обаче няма никаква интензивност, а това несъмнено тормози почитателите.

Виж още: Ако не бяха модели, артисти и инфлуенсъри! Какво щяха да работят известните българи?

" Къде си, Lil Nas, всичко наред ли е, брат? ", " По дяволите, къде си, добре ли си? ", " Отсъствието ти не се отразява добре на психологичното ми здраве ", " Lil Nas, дай ни сигнал, че си добре ", гласят част от хилядите туитове на фенове.

Представители на Lil Nas не са коментирали за момента тоталното неявяване на звездата от обществените мрежи, само че и от обществени изяви. Наскоро звездата беше определен за един от най-стилните и съвременни реализатори на сп. Rolling Stone, само че даже това достижение не бе отразено в профилите му. 

Виж още: Бора Бора ми е Свети Влас: Ина Гаярдо сподели без позор яката дупара

Различни издания допускат, че Lil Nas просто си е взел заслужена и дълга отмора от славата, само че е допустимо да го забележим още веднъж на сцената на тазгодишните награди Grammy. Церемонията по разпределяне на влиятелните музикални оценки ще се организира на 3 април в Лас Вегас.

Изображение: https://www.instagram.com/lilnasx/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР