В Турция обръщат сериозно внимание на Гьозтепе и Станимир Стоилов

...
В Турция обръщат сериозно внимание на Гьозтепе и Станимир Стоилов
Коментари Харесай

В Турция: Стоилов направи разликата в Гьозтепе

В Турция обръщат съществено внимание на Гьозтепе и Станимир Стоилов след успеха с 2:1 над Сакаряспор в първия мач от втория полусезон на шампионата.

" Гьозтепе е в положително въодушевление, откакто стартира втория дял на шампионата в Първа лига с победа с 2:1 като посетител на Сакаряспор. " Жълто-червените " се възползваха от грешките на своите противници за Суперлигата и излязоха на второ място във краткотрайното класиране. Лъвският къс за триумфите на Гьозтепе принадлежи на българския треньор Станимир Стоилов. С назначението на опитния експерт от Гьозтепе потвърдиха претенциите и желанието си да завоюват промоция за елита на Турция, както с игра, по този начин и с резултати.

Гьозтепе промени образа си след идването на Станимир Стоилов. Под управлението на българския треньор тимът завоюва 5 от шестте си мача в шампионата. Единственото проваляне беше против Бодрумспор. Победени бяха Тузласпор, Гиресунспор, Генчлербирлиги, водачът Еюпспор и Сакаряспор. Отборът на Стоилов вкара 15 гола в шест турнирни мача, а позволи единствено пет. Освен това атакуващият жанр на игра на Гьозтепе до последния съдийски сигнал очарова почитателите.

Станимир Стоилов направи разликата в Гьозтепе. Опитният български треньор реализира значими неща, откакто встъпи в служба. Надеждата на Измир за Суперлигата прави твърди стъпки към реализиране на задачите си ", написа журналистът Хамза Гьоркем от Gazete Yenigun.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР