В Турция е бил задържан 22-годишният Юзджан Раим от шуменското

...
В Турция е бил задържан 22-годишният Юзджан Раим от шуменското
Коментари Харесай

Чудовището Юзджан, горил и рязал съперник, се върна в България

В Турция е бил арестуван 22-годишният Юзджан Раим от шуменското село Вълнари, упрекнат задочно у нас в убийството на 34-годишния Рейхан Джевджет Мехмед. Убиецът е бил задържан в град Чорлу на 30 март, а в четвъртък е бил екстрадиран.


Юзджан Раим

Оказва се, че процедурата по екстрадицията е завършила за 3,5 месеца, това е добър период, сподели окръжният прокурор на Шумен Маргарита Георгиева.

В петък късно следобед Окръжният съд в Шумен реши да остави Юзджан в ареста с непрекъсната мярка задържане под стража за убийството, осъществено с особена свирепост, оповестява в. Труд.


Жертвата Рейхан

Убийството стана на 16 септември м.г. След пет дни трупът беше открит в гориста околност с обгаряния и напреднал етап на разлагане. Оказа се, че е бил удрян по главата и цялото тяло.

Черепно-мозъчна контузия е предизвикала гибелта, а по-късно килърът пробвал да заличи следите по най-зловещия метод – опитал да реже елементи от тялото, даже и да го възпламени.

Още при намиране на натрупа криминалисти имаха тенденция за причинителя, само че той беше напуснал страната. Месец по-късно е притеглен като обвинен. Издадена е европейска заповед за арест, разгласен бил за търсене и с алена бюлетина на Интерпол.

В петък прокурор Георгиева сподели, че към този момент са събрани 5 тома по делото и доста доказателства за авторството на действието.

През цялото време прокуратурата е работила взаимно с ОДМВР-Шумен и Георгиева благодари за съдействието на ст.комисар Ялчън Расим.

Мотиви за злодейството не бяха коментирани, само че се счита, че жена и ревнивост са аргументите за кървавия случай.

Убитият Рейхан гостувал интимно на жена, а тя се обадила на Юзджан да му се похвали. Когато гостът напускал къщата бил пребит смъртоносно с железна щанга.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР