В Турция днес се състоят погребенията на девет от 11-те

...
В Турция днес се състоят погребенията на девет от 11-те
Коментари Харесай

Мъката е безкрайна! Ковчегът на загиналата милиардерска щерка се превърна в цветна градина! Баща ѝ избухна в сълзи на погребението!

В Турция през днешния ден се състоят погребенията на девет от 11-те дами, които починаха при злополука в Иран на турски частен аероплан, в който пътуваха бъдеща младоженка и нейните приятелки за моминско празненство в Обединените арабски емирства.

Годеникът на починалата Мина Башаран - Мурад Гезер се удави в сълзите на татко й - Хюсеин Башаран по време на погребението на младото момиче. Ковчегът на починалата 28-годишна милиардерка съвсем се трансформира в цветна градина.

Погребението се организира в джамията Ataköy 5th Division, където всички си споделиха последно довиждане с Мина Башаран, Сине Акай и Бурчу Урфали, които изгубиха живота си при самолетна злополука в Иран, в която починаха 11 дами, на път връщане от Дубай, където бяха на моминско празненство. Телата им бяха пренесени в Истанбул от Иран през вчерашния ден, със аероплан.


За останалите починали девойки, погребалните церемонии ще се проведат в сходство с еврейските обичаи.
Семейството и годеникът на богатата турска наследница, както и доста близки и родственици, участваха на церемонията.

Бащата на амбициозното момиче - Хюсеин Башаран не спря и за момент да рони сълзи над ковчега на обичаната си щерка си. По негово предпочитание, тя беше заровена до татко му и дядо на Мина Башаран, който преди 8 години също умира в самолетна злополука. " Това място купих за себе си, само че ще слага щерка ми ", сподели бащата Хюсеин Башаран.

Мурат Гезер, който трябваше да се ожени за 28-годишната милиардерска щерка след месец, се държи единствено на медикаменти и не може да пристигна на себе си. При всички опити да бъде укротен, той единствено повтарял: " Не, нямам доверие. Тя ще се върне ". Той също не съумя да въздържи сълзите си, до момента в който погребваха обичаната му и я изпрати с думите " Чакай ме мой дребен ангел..Обичам те толкоз доста...”

Мурат Гезер транспортира ковчега на годеницата си Мина Башаран от погребална кола.

Семействата на починалите Мина, Сине и Бурчу взели решение погребалните церемонии на девойките да се проведат взаимно, защото те били приятелки още от университета и са били дружно в положителни и неприятни дни.


Турски частен аероплан на компанията " Башаран Холдинг " извършващ полет от Обединените арабски емирства до Истанбул, падна в Иран. Всички 11 на борда - 8 пасажери и 3-ма души екипаж умират. Сред пасажерите в разрушилия се аероплан е и Мина Башаран, щерка на Хюсеин Башаран, и 7 нейни приятелки. Това са Зейнеп Кошкун, Айше Ан Урфалъ, Аслъ Измирли, Лиана Хананел, Ясмин Бару и Синем Акай
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР