В турнира за Купата имаме задача, която трябва да изпълним.

...
В турнира за Купата имаме задача, която трябва да изпълним.
Коментари Харесай

Мъри Стоилов: Няма да се пазим срещу Септември, преизпълнихме селекцията

" В шампионата за Купата имаме задача, която би трябвало да осъществим. Левски няма право да играе едва на " Георги Аспарухов ". Феновете не го заслужават. Абсолютно обикновено е да чакам победа за нашия тим. Няма да вършим кой знае какви ротации. Ще хвърлим оптимални сили, без да мислим за ЦСКА. От сряда до неделя има задоволително време да се възстановим. Няма да щадим никой ", разгласи старши треньорът на Левски Станимир Стоилов.
Той разяснява прехвърлянето на последното ново попълнение - Илиян Стефанов: " Той е наш младеж. Предложиха ни го, само че споделих, че може да го вземем единствено като свободен сътрудник. В момента, в който това стана допустимо, го привлякохме. Може да играе на доста позиции в офанзива. Очаквам, че ще влезе на следващия ден в състава, само че при условия, че няма пречки с документите му.
Георги Миланов напредва във възобновяване си. Утре ще играе, с цел да натрупа форма и да забележим на какво равнище е. Време е да влиза да играе и да демонстрира на хората това, за което го приветстват. Не е ставало въпрос за връщането на Боби Цонев и Мартин Петков, поисквам им триумф “, съобщи още Стоилов
„ Бяхме възнамерявали по-малко играчи за селекцията. Трите варианти с Келиан ван дер Каап, Илиян Стефанов и Филип Кръстев излязоха по-късно. Преценихме, че те могат да оказват помощ на Левски. Летният трансферен прозорец ще бъде елементарен за клуба, тъй като има може би две позиции, на които ще търсим. Имаме време за адаптация и сработване на този млад тим. Доволен съм, че взехме млади играчи, които имат бъдеще и могат да се развиват в Левски “, добави той.

„ Дай Боже, да е цялостен стадионът на следващия ден. Напрежението не би трябвало да е опрощение. Смешно е да кажеш, че цялостният стадион пречи на футболистите. Достатъчно съм споделил на последователите. Правят доста за клуба и даже няма потребност да ги призоваваме да оказват помощ, тъй като непрекъснато го вършат. Надявам се да продължат да бъдат най-големия спонсор на Левски “, приключи Стоилов.
Клубът регистрира, че почитателите са събрали 498 873,79 лева за 19 дни.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР