В цялата страна има голям интерес към нашата кампания и

...
В цялата страна има голям интерес към нашата кампания и
Коментари Харесай

Атанас Атанасов ДБ: Трябва да направим правителство на промяната и който иска от останалите партии, да го подкрепи *

В цялата страна има огромен интерес към нашата акция и листите ни, сподели в военачалник, претендент за депутат от „ Демократична България “, лидер на листата в 23 МИР София. Хората показват обществено предпочитание за смяна и търсят тази политическа мощ, която би могла да я донесе. Радвам се, че в нас разпознават носителя на смяната. Мисля, че изборната интензивност ще бъде близка до тази на изборите от 4 април. И интервалът е летен, много хора пътуват. Но си мисля, че ще бъде подобаваща изборната интензивност, хората имат предпочитание да вземат участие в изборния развой и чакат от идващия парламент непоклатимост в страната, да се овладее политическата рецесия.

Машините вземат решение казуса с драсканиците и писаниците по протоколите и това води до по-голяма почтеност на изборите. Наблюдава се интензивност от служебното държавно управление за секване на тези схеми за пазаруване на гласове. Преди това тези схеми са работели, нали си давате сметка какъв брой са били почтени изборите тогава? За машинния избор аз желая да напомня на феновете, имаше едни локални избори, мисля, че преди две години, когато имаше 600 000 невалидни бюлетини. Това в този момент с машините не може да се случи. Надявам се, че машинното гласоподаване ще докара до по-точни резултати. Въпреки промяната на началници на полицията на доста места, има региони където изобщо нищо не е пипнато. Смените в администрацията аз назовавам „ обезкалинчване “. От години приказваме, че цялата администрация е „ окалинчена “ от хора, назначени от ГЕРБ с цел да обслужват техните ползи. Така че се постанова развой на „ обезкалинчване “ и в случай че служебното държавно управление го е почнало, се надявам и ще работя постоянното да го довърши този развой.

Ние си даваме сметка, че българските жители желаят да се приключи политическата рецесия и тази неустойчивост в страната. Защото по конституция България е република с парламентарно ръководство. Ние бяхме 12 години премиерска република, в този момент по наложителност сме президентска република със служебното държавно управление на президента Радев. Сега е време да се откри постоянен парламент, както е по конституция и там транспарантно да бъдат взимани най-важните решения в страната. Има доста браншове в ръководството, които се нуждаят от законови промени за по-добро действие, изключително в стопанската система. Като вземем другите браншове – енергетика, превоз, опазване на здравето, а също по този начин финанси и бюджет, има потребност от съществени промени. Трябва постоянен парламент, в който да се търси единодушие по всички значими въпроси, с цел да може, изключително в региона на стопанската система да се основат условия за действителна конкуренция. Има доста нормативни актове и закони, които са основани точно с цел да няма конкуренция. За да може да бъдат обслужвани някои стопански субекти, близки до някогашната власт. Излязоха данни, мисля, че от финансовия министър, за милиарди, които са раздадени на избрани компании, без да има публични поръчки. Това би трябвало да се приключи, тъй като задушава стопанската система, дребния и междинен бизнес, който е гръбнака на стопанската система.

На първо място е и правосъдната промяна. Ние имаме подготвен законопроект за изменение на Конституцията, който внесохме в предишното заседание, ще го внесем и в този момент и ще търсим единодушие сред политическите сили, тъй като всички се убедиха, че има потребност от радикална правосъдна промяна. На второ място, само че не по значение, е доста значимо да се направи промяна в опазването на здравето. Защото видяхме в този момент, по време на пандемията, че нашето опазване на здравето не действа нормалноу профилактиката я няма въобще. На процедура високата смъртност вследствие на пандемията беше катализатор. Оказа се, че българската здравна система не действа обикновено. Трябва да се търсят балансите сред частното и публичното опазване на здравето. Енергетиката – извънредно значима област на българската стопанска система. Ще работим по тази причина да бъде издирван консенсус за разработване на енергийна тактика, която би трябвало да бъде в сходство с Европейската зелена договорка, която се приготвя и има действителна заплаха България от чист експортьор на електрическа енергия да се трансформира във вносител, в случай че бъдат затворени нашите въглищни централи. И до момента по този въпрос няма решение в страната. Знаем, че има несъгласия, едни са за атомна, други – за въглеродна, третите са за фотоволтаици. Трябва да се откри това рационално решение, което е стопански преференциално за България. Защото електричеството от една страна и въпреки това газоснабдяването, това са артериите на българската стопанска система.

Искаме да се обърнем отново към хората, идете и гласувайте, с цел да имат партиите на смяната повече от 121 народни представители, тъй като в противоположен случай би трябвало да се вършат взаимни отстъпки, което няма да е изключително прелестно. Тези, които са виновни към своите гласоподаватели и желаят непоклатимост, да поддържат държавно управление на смяната.

Още – във видеоматериала.



*Публикацията е според контракт за осведомително обслужване за предизборна акция за парламентарни избори 2021;

Kупуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР