В цяла България масово се уволняват и репресират лица –

...
В цяла България масово се уволняват и репресират лица –
Коментари Харесай

Стоян Тончев: В цяла България масово се уволняват и репресират хора, участвали в протестите

В цяла България всеобщо се уволняват и репресират лица – физически и юридически, които интензивно вземат участие в протестите против властта.
Такъв е казусът с медсестрата Бойка Атанасова от „ Пирогов “. Аналогичен е казусът и с артиста Даниел Михайлов от Драматичен тетър – Габрово. Такъв е и с „ Хиполенд “ и пловдивската винарна. И с редица други – знайни и незнайни, обществени и анонимни – отстояващи истината и свободата, борещи се против ръководещата мафия в България.

Не ме интересува какво споделя режисьорът в габровския държавен трагичен спектакъл, някакъв си международно незнаен Пат(а)ренко (или както там се казва). Той излъга в коментар под мой пост и беше заловен в неистина

Не ме интересуват и оправданията на назначението на ГЕРБ за шеф на Драматичния спектакъл в Габрово.

Не ме интересуват обясненията на шефа на „ Пирогов “.

Не ме интересуват оправданията на никой, който е назначен на държавна службица от статуквото, тъй като то няма по какъв начин да бъде меродавно.

Те за ЗАВИСИМИ.

Къде са артистите от Драматичен спектакъл – Габрово, които също „ взели участие “ на антиправителствените протести и съгласно шефа Петко Койчев са доста на брой? Защо никой не се появи с името си да отбрани своя сътрудник? Отговорът е обикновен: тъй като такива има единствено във фантазиите на шефа. Всички са се покрили като мишоци и си чакат мизерните заплатки!

Моля, не натрапвайте и не тиражирайте във Facebook брътвежите на службогонци и хора в трудови или служебни правни отношения с властта, било то общинска или държавна!

Чуйте хората по площадите, чуйте потърпевшите!

Тях слушайте!

Стоян Тончев

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР