В ЦСКА все още не са решили дали да привлекат

...
В ЦСКА все още не са решили дали да привлекат
Коментари Харесай

В ЦСКА продължава да умуват за Костадинов

В ЦСКА към момента не са решили дали да привлекат 21-годишния гений Димитър Костадинов. Халфът, който може да работи както в средата на терена, по този начин и зад нападателя, на този стадий е втори избор. “Армейците” предпочитано пробват да договорят задграничен състезател в същата зона. Селекцията зависи и от това до каква степен ще пробие тимът в Лигата на конференциите. Ясно е, че при класиране за груповата фаза ще се стигне и до по-сериозни прехвърляния.

За интереса на “червените” към Костадинов се знае от повече от месец, само че клубът по този начин и не е осъществил финалната крачка за привличането му. Той е благосъстоятелност на втородивизионния Септември София, а притежателят Румен Чандъров няма кой знае какъв брой високи финансови условия за продажбата му.

ЦСКА се нуждае от попълнение в средата на терена, където номинално разполага единствено с Амос Юга и новото попълнение Жуниор Нзила. Те обаче нямат опция. Като халфове през предишния сезон бяха преквалифицирани бековете Тибо Вион и Жеферсон. Вариант е и Тиаго Родригес да се връща в по-задни позиции, а Федерико Варела да е зад нападателя. В същото време обаче не е ясно дали Тиаго ще остане на “Армията”, като е допустимо да бъде продаден, изключително в случай че отборът не направи пробив в групите на ЛК.

Костадинов е чудесно прочут на треньора Любослав Пенев, а напролет се показа на положително равнище за Царско село в елита. Той осъществя 5 гола, в това число против ЦСКА при триумфа с 2:1 на 18-ти април. През есента пък пък означи 6 попадения за Септември във Втора лига.

Костадинов е родом от Бургас, като е играл също за Черноморец и Нефтохимик, а има и мачове за националните тимове до 17 и 19 година
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР