В ЦСКА - София се надяват, че ще доведат до

...
В ЦСКА - София се надяват, че ще доведат до
Коментари Харесай

Четирима в ЦСКА - София остават след преотстъпване

В ЦСКА - София се надяват, че ще доведат до краен триумф с бразилския тим Бруске, от който беше взет чартърен Маурисио Гарсес с алтернатива за преотстъпване. Ако това се случи, крилото ще се трансформира в петия футболист, който се задържа на “Армията ” след първичен контракт за преотстъпване от 2016 година насам, когато “червените ” се завърнаха в елита.

Първият подобен случай беше Рубен Пинто, който беше взет чартърен и по-късно закупен от португалския Беленензес. Втори беше Рафаел Енрике от Атлетико Минейро, трети Али Соу от Киево, а четвърти и финален към този момент - Нуно Томаш също от Беленензес.

Това обаче са единствено положителните образци, които помогнаха на ЦСКА - София да се утвърди в подножието на Лудогорец и три следващи години да се класира непроменяемо на финала на Sesame Купа на България. На “армията ” имаха не една несполучлива договорка с преотстъпени играчи през последните години. Само за последните две години през клуба минаха разочарования като Нзила, Мухар, Пеняранда, Синклеър, Кейта.

В настоящия състав на ЦСКА - София под още е арменецът Жираир Шагон, в чийто контракт има уговорка за наложително окупуване.

“Тема Спорт ”

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР