В ЦСКА-София няма коронавирус. Отборът се готви за утрешния мач

...
В ЦСКА-София няма коронавирус. Отборът се готви за утрешния мач
Коментари Харесай

В ЦСКА-София няма COVID преди мача с Б36

В ЦСКА-София няма ковид. Отборът се готви за утрешния мач с Б36 от Лига Европа. Ето какво написа в уеб страницата на клуба:

" Армейци,

през днешния ден старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев даде конференция, след което дружно с тима се насочи към базата в Панчарево за лагер-сбор, където следобяд отбора ще направи подготовка преди утрешния конфликт против Б36 (Торшавн) от Фарьорски острови. Футболистите са здрави и се готвят на цялостни обороти за извънредно значимия мач.

От групата отсъства само Петър Занев, който към момента не е изцяло възобновен от COVID-19, а наложителните проби от УЕФА на всички останали наши момчета са негативни и ще са разполагаем за идния мач.

Припомняме Ви, че ЦСКА пусна в продажба виртуални билети и за третия си домашен мач в Лига Европа против състава на Б36 (Торшавн). Двубоят от третия квалификационен кръг на шампионата е плануван за 24 септември (четвъртък) от 20:00 часа на " Армията " и поради пандемията от ковид ще се играе пред празни трибуни (при закрити врата).

Всички събрани средства от продажбата на виртуалните билети още веднъж ще бъдат предоставени на Академия ЦСКА, с цел да подкрепят развиването на младите гении от детско-юношеската школа на клуба ".
Снимки: Марин Маринов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР